Siste helg med Oslo Negativ

Fotofestivalen, Oslo Negativ, går inn i sin siste helg for i år. Pass på å få med deg den beste fotoopplevelsen Oslo har å by på.

Internasjonal konferanse for digitalisering og arkivering til Oslo

Neste uke åpner Archiving 2023, en konferanse for profesjonelle aktører innen digitalisering, preservering og arkivering.

Naturfotouke og kåring av årets naturfotografer

Fra 6.-11. februar blir det full fart hos oss med foredrag workshops og konkurranser om naturfoto. Uka avsluttes med NNPC, kåring av årets nordiske naturfotograf.

Vi utvider butikken og tjuvstarter feiringa

Nok en gang bygger vi ut og gjør butikken enda bedre for deg som kommer innom. Vi har derfor åpningsfest hele neste uke (selv om ikke alt byggearbeidet er ferdig ennå).

Norges største dokumentarfilmfestival

MIRAGE går av stabelen fra 12.-16. oktober og viser det nyeste og ypperste som er av internasjonale dokumentarfilmer og dokumentarfilmkunst.

Fotopodden Live

Vi spiller inn neste episode av Fotopodden på Oslo Negativ lørdag 1. oktober. Kom og hør på oss.

Fotografiets dag

Fotografiets dag feirer Skeivt kulturår med utstillinger, foredrag, visninger og aktiviteter! Foto.no stiller med bruktmarked

Vårmessa nærmer seg

Tradisjonen tro, blir det også i år en hel uke med vårmesse på Foto.no. Denne gangen kan vi til og med ha arrangementer med publikum til stede. Men det meste blir også strømmet.

Norsk Naturfotofestival starter i dag

Det er på Ski det skjer denne helgen, med messe, utstillinger foredrag. Treff folk og bli inspirert.

Er du klar for høstmesse? Det er vi.

Fra mandag 18. oktober blir det full fart med foredrag, workshops, kurs, tilbud, leverandører i butikken og mye liv.

Ny fotofestival – Oslo Negativ

Det blir en kjempefestival det meste av oktober måned i det gamle Deichmanske bibliotek på Hammersborg. Gå på skattejakt i gamle rom, korridorer og kjellere.

Fotografiets dag 2021 -Blikk på en pandemi

Preus museum i Horten arrangerer også i år fotografiets dag 28. august. Temaet er samtidsdokumentasjon, og pandemien vil nok stå høyt i fokus.

Vårmesse hos Foto.no – Annerledes og kanskje enda bedre

Til tross for pandemi, nedstengning og ombygging av butikken, blir det vårmesse i år også. Og denne gangen er vi bedre forberedt med kanskje tidenes program.

Høstmessen på nett og i butikken

Til årets høstmesse her på Foto.no har vi tatt spesielle smittevernhensyn. Alle arrangementer i butikken blir derfor strømmet direkte, og tilbudene gjelder naturligvis både i de fysiske butikkene og på nett.

Vårmesse i koronatider

Det er ikke så lett å arrangere vårmesse i disse dager. Det blir derfor en del endringer i opplegget for neste uke.

Møt Børge Ousland på Natur & Foto-dagen

25. januar er det igjen tid for Natur- & Foto-dagen i konserthuset i Oslo.

Se Photocamp på Youtube

Photocamp hos Interfoto er over for denne gang, men mange av foredragene og samtalene ble strømmet og filmet, og du kan se dem om igjen og om igjen så mange ganger du ønsker.

Photocamp 2019 hos Interfoto

Tradisjonen tro arrangerer Interfoto også i høst sin årlige Photocamp – en fotomesse med mange spennende aktiviteter og gode tilbud.

Bli med på Oslo Fotodag 21. september.

Noen av verdens beste fotografer holder foredrag, i tillegg kommer leverandører som kan svare på spørsmål og gi gode tilbud.

Vi strømmer foredragene fra messen

Vi har messe denne uka med tilbud og foredrag og annet gøy. For dere som ikke kan komme innom, strømmes de fleste foredragene.

Natur & Foto-dagen 2. februar

Bladet Natur & Foto arrangerer også i år en minimesse full av foredrag og stands. I år har den også blitt mer familievennlig

Stemningsrapport fra Photokina

Messen er ikke det den en gang var, men det er fortsatt mye gøy å se for en utstyrsentusiast

Klart for Photokina-messen

Årets store begivenhet for bransjen og alle utstyrsinteresserte starter med pressedag i morgen og varer ut uka. Foto.no er på plass og vil rapportere fortløpende.

Snart klart for høstmesse hos Foto.no

Tradisjonen tro (vi har gjort det én gang før), har vi en skikkelig høstmesse med mengder aktiviteter, besøk fra leverandører og gode tilbud.

The big picture 2018

Få både faglig og kulturelt påfyll på dette store fotoarrangement med foredrag, kulturkveld og kurs.

Bli med på portfoliovisning på Fotografiets dager

Preus fotomuseum arrangerer hver høst «Fotografiets dager» på Karljohansvern i Horten, med en lang rekke arrangementer. Deriblant blir det portfoliovisning. Hvis du vil sende inn bilder til det, bør du gjør det nå snart (OBS nå er det redusert påmeldingsavgift).

Natur & Foto trår til med sitt årlige kjempearrangement

Natur & Foto-dagen går av stabelen i Oslo konserthus 4. februar, med foredrag, stands og kåring av Nordens beste naturbilder. Det er rabatt på inngangsbilletten for våre lesere.

Nå er fotomessen i gang på Foto.no

Da er Foto.no sin fotomesse i gang, med mengder av gratis kurs og foredrag og ikke minst hundrevis av messetilbud.

Midt-Norske NaturFotodager 2017 i Trondheim

BioFoto Midt-Norge ønsker velkommen til Midt-Norske NaturFotodager fredag 31. mars og lørdag 1. april. Arrangementet er gratis og åpent for alle som har interesse for naturfoto.

Natur&Foto-dagen – Mye spennende 4. februar

Det blir kåring av Årets nordiske naturfotograf (NNPC 2017), foredrag, fotomesse og mye annet gøy.
Åpne uskalert versjon i eget vindu