Er du klar for høstmesse? Det er vi.

Fra mandag 18. oktober blir det full fart med foredrag, workshops, kurs, tilbud, leverandører i butikken og mye liv.

Ny fotofestival – Oslo Negativ

Det blir en kjempefestival det meste av oktober måned i det gamle Deichmanske bibliotek på Hammersborg. Gå på skattejakt i gamle rom, korridorer og kjellere.

Fotografiets dag 2021 -Blikk på en pandemi

Preus museum i Horten arrangerer også i år fotografiets dag 28. august. Temaet er samtidsdokumentasjon, og pandemien vil nok stå høyt i fokus.

Vårmesse hos Foto.no – Annerledes og kanskje enda bedre

Til tross for pandemi, nedstengning og ombygging av butikken, blir det vårmesse i år også. Og denne gangen er vi bedre forberedt med kanskje tidenes program.

Høstmessen på nett og i butikken

Til årets høstmesse her på Foto.no har vi tatt spesielle smittevernhensyn. Alle arrangementer i butikken blir derfor strømmet direkte, og tilbudene gjelder naturligvis både i de fysiske butikkene og på nett.

Vårmesse i koronatider

Det er ikke så lett å arrangere vårmesse i disse dager. Det blir derfor en del endringer i opplegget for neste uke.

Møt Børge Ousland på Natur & Foto-dagen

25. januar er det igjen tid for Natur- & Foto-dagen i konserthuset i Oslo.

Se Photocamp på Youtube

Photocamp hos Interfoto er over for denne gang, men mange av foredragene og samtalene ble strømmet og filmet, og du kan se dem om igjen og om igjen så mange ganger du ønsker.

Photocamp 2019 hos Interfoto

Tradisjonen tro arrangerer Interfoto også i høst sin årlige Photocamp – en fotomesse med mange spennende aktiviteter og gode tilbud.

Bli med på Oslo Fotodag 21. september.

Noen av verdens beste fotografer holder foredrag, i tillegg kommer leverandører som kan svare på spørsmål og gi gode tilbud.

Vi strømmer foredragene fra messen

Vi har messe denne uka med tilbud og foredrag og annet gøy. For dere som ikke kan komme innom, strømmes de fleste foredragene.

Natur & Foto-dagen 2. februar

Bladet Natur & Foto arrangerer også i år en minimesse full av foredrag og stands. I år har den også blitt mer familievennlig

Stemningsrapport fra Photokina

Messen er ikke det den en gang var, men det er fortsatt mye gøy å se for en utstyrsentusiast

Klart for Photokina-messen

Årets store begivenhet for bransjen og alle utstyrsinteresserte starter med pressedag i morgen og varer ut uka. Foto.no er på plass og vil rapportere fortløpende.

Snart klart for høstmesse hos Foto.no

Tradisjonen tro (vi har gjort det én gang før), har vi en skikkelig høstmesse med mengder aktiviteter, besøk fra leverandører og gode tilbud.

The big picture 2018

Få både faglig og kulturelt påfyll på dette store fotoarrangement med foredrag, kulturkveld og kurs.

Bli med på portfoliovisning på Fotografiets dager

Preus fotomuseum arrangerer hver høst «Fotografiets dager» på Karljohansvern i Horten, med en lang rekke arrangementer. Deriblant blir det portfoliovisning. Hvis du vil sende inn bilder til det, bør du gjør det nå snart (OBS nå er det redusert påmeldingsavgift).

Natur & Foto trår til med sitt årlige kjempearrangement

Natur & Foto-dagen går av stabelen i Oslo konserthus 4. februar, med foredrag, stands og kåring av Nordens beste naturbilder. Det er rabatt på inngangsbilletten for våre lesere.

Nå er fotomessen i gang på Foto.no

Da er Foto.no sin fotomesse i gang, med mengder av gratis kurs og foredrag og ikke minst hundrevis av messetilbud.

Midt-Norske NaturFotodager 2017 i Trondheim

BioFoto Midt-Norge ønsker velkommen til Midt-Norske NaturFotodager fredag 31. mars og lørdag 1. april. Arrangementet er gratis og åpent for alle som har interesse for naturfoto.

Natur&Foto-dagen – Mye spennende 4. februar

Det blir kåring av Årets nordiske naturfotograf (NNPC 2017), foredrag, fotomesse og mye annet gøy.

Fotomesse 17. - 20. november på Stavanger foto

Velkommen til fotomesse hos Stavanger foto! I år har vi et svært bredt program og er stolte av å by på fotoopplevelser fra noen av de aller beste innen sine sjangre. Få med deg inspirerende seminarer om konsert- og bandfoto, bryllupsfoto, natur og reise, dokumentar og fotojournalistikk, sport og actionfotografering og mye mer!

Fotomesse på Lillehammer

Foto-Olsens tradisjonelle høstmesse står for døren, med åpning kl 12.00 torsdag 11. november. I tillegg til de typiske messetilbud og utstyrsdemonstrasjoner, kommer fotografene Marcel Leliënhof og Yngve Ask for å holde gratis foredrag.

Høstmesse hos FotoVideo i Oslo

FotoVideo ønsker velkommen til fotomesse 17.-23. oktober med foredrag og kurs i Oslo. Leverandører er til stede og viser spennende nyheter og FotoVideo lover mange gode messetilbud.

Bruktmarked Foto og Film

Bruktmarked i Horten søndag 22. august 2010.

BioFoto på Villmarksmessen

BioFoto er i år også tilstede på Villmarksmessen.

Paris Photo 19-22 November 2009 - Carrousel du Louvre

Ina Otzko er representert med arbeider ved årets Paris Photo.

Fotomesse i Skien

RA Haugen Foto inviterer til stor fotomesse i Skien med et variert innhold i Ibsenhuset i Skien 24. september fra klokken 11.00 til 22.00.

Nattåpen Nikon-dag på Lillehammer

Foto-Olsen inviterer til langåpen butikk torsdag 2. juli. Sammen med Nikon og fotograf Roger Brendhagen er det duket for en mengde gode tilbud, bruktsalg, gratis fototips, produktdemonstrasjoner og en mini-workshop.

Fotosommer 2009 hos FotoVideo

FotoVideo innleder sommeren med en stor fotomesse 4.-6. juni. Messen foregår hos FotoVideo i Møllergata 10 (Oslo) og har i tillegg inntatt 2 etasjer i Galleri Pingvin som ligger rett over gaten. Alle våre leverandører er til stede og viser sine nyheter. Det blir spennende kurs og foredrag, og selvfølgelig gode messetilbud.
Åpne uskalert versjon i eget vindu