Vi utvider butikken og tjuvstarter feiringa

Nok en gang bygger vi ut og gjør butikken enda bedre for deg som kommer innom. Vi har derfor åpningsfest hele neste uke (selv om ikke alt byggearbeidet er ferdig ennå).
De som er innom butikken vår i Bjørvika jevnlig vet at det har vært en del kaos der den senere tid på grunn av ombygging. Vi er ennå ikke ferdige, men har likevel lyst til å invitere deg inn for å se hvordan det blir og for å være med på noen spennende arrangementer.

Det blir litt som en messeuke, men ikke like intens. Det blir færre arrangementer, men med høy kvalitett på dem. Du vil finne masterclass med Henriette Sagjord, diverse workshops og foredrag om historiefortelling. Du kan bli med på portrettfotografering og autentisk reklameshoot.

Det blir også Fotochallenge, både i Bergen, Oslo og resten av landet. Her blir det oppgaver som skal løses i løpet av lørdag 22. oktober.

Vi får også leverandører på besøk som vil demonstrere og vise fram noen nye og spennende produkter. Alle leverandørene er der ikke hele uka, så se på programmet når de dukker opp.

Sist men ikke minst, har vi jo tilbud. Jeg får ikke lov til å fortelle om dem ennå, så du får sjekke på søndag. Da blir de offentliggjort. Men jeg tror det skal godt gjøres om du ikke finner noe av interesse der.

Du finner mer informasjon her. Siden blir oppdatert kontinuerlig gjennom helgen, så du skal kunne finne all informasjon du trenger der før det hele braker løs.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu