Photocamp 2019 hos Interfoto

Tradisjonen tro arrangerer Interfoto også i høst sin årlige Photocamp – en fotomesse med mange spennende aktiviteter og gode tilbud.
Neste uke braker det løs. Fra 11.-15. november er det full fart i Interfotos lokaler på Skøyein i Oslo.

Butikken har hentet inn en rekke kjente fotografer som ønsker å fortelle om hvordan de jobber og gi inspirasjon og gode tips til alle som ønsker å bli bedre fotografer.

Fra tirsdag til fredag blir det daglig «Daylight hour» med Arild Bergseth, der han, sammen med gjester, tar for seg ulike temaer om lys og lyssetting. I tillegg vil undertegnede ha samtale med relevante gjester om ulike tekniske temaer for alle som ønsker å pløye litt dypere i teknologi og trender.

Det blir workshops og foredrag, og besøk av blant andre Agnete Brun og Johs Bøe i tillegg til en rekke andre kjente fotografer.

Alle arrangementer er gratis, men en del av dem vil kreve påmelding, da det er begrenset plass.

Tradisjonen tro, blir det naturligvis også en rekke gode tilbud, så er det noe du ønsker deg, er dette en god anledning å gjøre investeringen på. Tilbudene gjelder både på nett og i butikken, både hos Interfoto og hos Foto.no

Åpningstidene er 08.00-20.00 mandag til fredag. Tilbudene blir offentliggjort kort tid i forveien og gjelder fra søndag 10. til mandag 18. november.

Mer informasjon, fullt program og mulighet for påmelding finner du her.

 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu