Fotomesse i Stavanger

Stavanger foto arrangerer fotomesse 20.-22. november.
Stavanger fotos årlige fotomesse blir større også i år. Denne gangen flyttes kurs og seminarer ut av studioet og dermed fylles både butikk og studio med utstillere og spennende produkter. Det blir mer areal å boltre seg på i begge etasjene og dette skal utnyttes til det fulle av leverandører.

Det er ikke messe uten kurs, så det er ordnet i år også. Vi tjuvstarter onsdag kveld med et eget opplegg for yrkesfotografene, men hele torsdagen skal ha vi ha kurs som er åpne for alle. Da kan vi by på kurs i fargestyring fra skjerm til utskrift, seminarer med reklamefotograf Jens Haugen som forteller hvordan han arbeider med lys og hva som gjøres i Photoshop, fotograf Roger Brendhagen tar oss med ut i naturen, og naturfotografene i Biofoto ønsker velkommen til samling på slutten av dagen. Siden vi har flyttet kursene ut av studioet får vi plass til enda flere på kurs i år!

Både torsdag og fredag er de fleste av våre leverandører på plass i butikken som utstillere. De er klare til å vise deg det siste i fotoverdenen og sammen kan vi også gi kundene noen gode messetilbud.

Sammen med våre utstillere gleder vi oss til messe og ønsker hjertelig velkommen til en lærerik, koselig og lønnsom opplevelse!

Komplett program, annonse og kontaktinformasjon finner du på http://www.stavangerfoto.no
Stavanger foto -
Stavanger foto

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu