Vårmessa nærmer seg

Tradisjonen tro, blir det også i år en hel uke med vårmesse på Foto.no. Denne gangen kan vi til og med ha arrangementer med publikum til stede. Men det meste blir også strømmet.
Foto.nos vår- og høstmesser har blitt arrangert jevnlig, også under nedstengninger og pandemier. Vi har lært mye nytt, og for to år siden måtte vi, på få dagers varsel, snu oss rundt og gjøre ting digitalt.

I år kan vi igjen ha vanlige arrangementer med publikum til stede, men det betyr ikke at vi slutter å strømme foredragene. Til glede for alle som ikke kan komme til oss, vil vi gi dere mulighet til å få med dere så mange arrangementer som mulig. Vi strømmer derfor alle fredrag, mens workshops dessverre ikke er mulig å strømme.

Det skjer også en masse andre ting her, som ikke er så lett å få med seg på nett. Bortsett fra god stemning og mye folk, får vi besøk av en rekke leverandører, som viser fram produkter og svarer på intrikate spørsmål du måtte ha. Det vil blant annet være mulig å booke tid for gratis portfoliovurdering av Roger Brendhagen.

Messen består av over 40 arrangementer, hvorav fire kurs og ni workshops. Vi har lunsjsendinger der vi blir litt tekniske om ulike temaer, vi har omtrent 200 tilbud, hvorav noen spesielt gode dagstilbud og vi får besøk av 11 leverandører. Siden forrige messe har vi åpnet en avdeling i Bergen, og 5 av foredragene vil finne sted der. Det vil også bli utstilling både i Oslo og i Bergen.

Messeprisene offentliggjøres lørdag 26. mars på ettermiddagen, og varer frem til og med mandag 4. april.

http://butikk.foto.no/fotomesse/program
Fullt program finner du her.

Instagramkonkurranse

Under messen blir det også en instagramkonkurranse.

Temaet for årets vårmessekonkurranse er BLÅ

Tagg bildene med
  1. fotodotnovår
  2. fotodotno
@sony.nordic
@fotodotno

Legg ut bildet ditt og tagg oss, Foto.no kårer en vinner som mottar En Sony Zv-1 kamera.
 -
Mye folk og god stemning på messene våre
 -
Leverandører kommer på besøk
 -
Foredrag og kurs hele uka

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu