Naturfotouke og kåring av årets naturfotografer

Fra 6.-11. februar blir det full fart hos oss med foredrag workshops og konkurranser om naturfoto. Uka avsluttes med NNPC, kåring av årets nordiske naturfotograf.
Hvis du har en interesse for naturfoto, bør du ta en tur til butikken vår i Bjørvika. Der vil du finne alt en naturfotograf drømmer om. Det blir workshop og foredrag. Det blir konkurranse, og butikken er spisset for nettopp din interesse, så det vil bugne av utstyr og tilbehør.

Hele programet finner du her.

Vi arrangerer naturfotouka i samarbeid med Natur og Foto som holder sin årlige Naturfotodag samme uke, hos oss. Så på lørdag 11. februar kan du være med på kåringen av Årets Nordiske Naturfotograf og få med deg en rekke spennende foredrag.

Dagen før, fredag 10. februar, har vi en uformell, hyggelig sammenkomst for naturfotointeresserte, som vi kaller NaturfotoMingle. Det blir servert litt mat og drikke, men det viktigste er å bli kjente med andre, utveksle erfaringer og knytte kontakter.

Dersom du ikke kan komme til butikken, har du likevel mulighet til å benytte deg av tilbudene vi skal ha. Disse blir offentliggjort mandag morgen, og gjelder naturligvis på nett i tillegg til butikkene i Oslo og Bergen.

Vi har også en konkurranse, der alle kan delta, og vinne billetter til Naturfotodagen 11. februar.

Alt i alt blir det en spennende uke, både for oss på Foto.no og for alle som kommer innom. Håper vi ses.

Bortsett fra Naturfotodagen, er alle arrangementer gratis, men krever påmelding.
Foto: Knut Erik Alnæs -
Foto: Knut Erik Alnæs

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu