FotoStation PRO for Mac OSX

Den nye versjonen av FotoStation PRO for Windows er lansert, men MAC folket fortviler. Nå melder den norske utvikleren av programmet, at MAC brukere må smøre seg med tålmodighet helt frem til lansering 24. mai 2004. Vi gleder oss og anbefaler heller å kjøpe kjappere MACer som emulerer OS9...
FotoStation PRO for OSX vil være en helt ny applikasjon som spesialtilpasset MAC OSX. Alle egenskapene fra Windows-versjonen vil også finnes i MAC-versjonen, samt noen ekstra egenskaper som drar nytte av fordelene til OSX-plattformen.

Den nye versjonen er primært rettet mot profesjonelle brukere, og en rekke nye egenskaper og muligheter bekrefter dette. Et nytt grensesnitt med mange nye verktøy gjør det mulig å integrere FotoStation PRO i en hvilken som helst arbeidsflyt sammen med andre applikasjoner.

FotoStation PRO er det første produktet fra FotoWare som er skreddersydd for MAC OSX, og utviklingen gjorde det nødvendig å bygge en helt ny kodebase. Dette betyr at brukerne får en rekke fordeler ved at OSX-motoren utnyttes fullt ut. Blant annet tilbys hurtig forhåndsvisning av PDF-filer, og direkte DVD-brenning fra FotoStation PRO.

Den første versjonen av FotoStation ble lansert i 1995, og over to millioner lisenser er solgt verden over siden den gang. Profesjonelle fotografer, aviser og bildebyråer var de første brukerne, men brukermassen har vokst til å innbefatte en lang rekke andre brukere med årene. Med det stadig økende salget av digitale kameraer fortsetter behovet for bildearkivering å øke.

FotoWare tilbyr også tilleggsprodukter til FotoStation PRO. Index Manager integreres sømløst med FotoStation PRO som en server som håndterer et ubegrenset antall objekter. Denne kombinasjonen representerer førstevalget til tusenvis av brukere verden over.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu