Interfoto spanderer utstilling!

Interfoto er i gang igjen og søker nye fotografer til prosjektet "Interfoto Debutantutstilling". Oppfordringen til unge nye fotografer er; send inn bilder til Interfoto og bli med i konkurransen om å holde neste separatutstilling!
Onsdag 15. mai 2002 var Colin Eick førstemann til å stille ut sitt bildeprosjekt fra Nord-Norge, deretter hadde Cecilie Owren egen utstilling. Nylig åpnet den fjerde debutantutstilingen på Bølgen & Moi, denne gangen med Corey Arnold som fotograf. Neste gang kan det være din tur!

Interfoto bekoster produksjon av bildene og innramming samt annonsering og pressedekning av utstillingen. Bildene skal henge på restauranten Bølgen & Moi i ca. 3 mnd. Dette er en fin mulighet til å få bildene sine eksponert for et bredt publikum. Restauranten blir godt besøkt av reklamemennesker og andre som jobber med visuell kommunikasjon. Separatutstillinger er viktig for nye fotografer som dermed får full oppmerksomhet rundt sitt eget bildespråk; sine egne tekniske løsninger og visuelle sans.

Konkurranseregler:
-Fotografen skal ikke tidligere hatt separatutstilling
-Fotografen sender inn 10 bilder til Interfoto
-Bildene skal være i max A4 størrelse (20X30).
-Farge eller sort/hvitt
-Innsendte bilder må være tatt på enten Nikon eller Hasselblad kameraer
-Tema for bildene er fritt, men det skal være ett tema
-Bildene kan ikke være stilt ut tidligere
-Frist for innlevering av bilder er 1. September

Innsendte bilder blir vurdert av en egen jury
Bildene sendes til Interfoto v/Stine, PB 105, 1322 Høvik. For spørsmål; ta kontakt med Stine Fadum Jansen tlf 67115500, eller send en mail til sfj@interfoto.no.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu