2 milllioner solgte lisenser!

I perioden januar 1998 til mai 2003 har FotoWare AS solgt 2 millioner lisenser av programvaren FotoStation i hele verden. FotoWare mener selv at dette må være norsk rekord.
I fjor omsatte selskapet for 34 millioner gjennom sine 30 distributører. Resultatet var 14 millioner før skatt.

Omsetningen til FotoWare var i de første 4 månedene i år over 13 millioner NOK med et resultat på 7 millioner NOK.

Både omsetning og resultat er høyere enn for samme periode 2002 til tross for at selskapet har økt bemanningen kraftig, og nå teller 11 personer og to konsulenter.

FotoWare har siden starten i 1994, som en del av Interfoto AS, levert løsninger for arkivering og arbeidsflyt av digitale bilder til aviser og magasiner over hele verden.

Selskapet er i dag en av de største leverandørene til denne bransjen i Europa. "Vi har også de siste to-tre årene sett en økende interesse fra andre bransjer også", sier adm. dir. og deleier Ole Christian Frenning. "Vi har levert store løsninger til kommuner, statlige virksomheter, museer og bedrifter både i Europa, USA og Australia, og vi tror at denne trenden kommer til å fortsette i enda sterkere grad i årene som kommer. FotoWare er i så måte særdeles godt posisjonert til å være en aktiv medspiller i dette markedet", sier han. Nesten halvparten av selskapets omsetning er i dag relatert til disse nye kundegruppene.

FotoWares produkter omfatter løsninger som lagrer og prosesserer bilder, PDFer, grafiske filer og vanlige Office relaterte dokumenter.

Selskapet har kontorer midt i Oslo sentrum, og selger kun gjennom distributører og forhandlere.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu