Kodak presenterer første digitalkamera med OLED-di

Kodak EasyShare LS633 har forbedret skjermkvalitet og kontrollfunksjoner direkte på kameraet for enkelt å kunne se og dele bilder med andre

LAS VEGAS, 3. mars 2003 - Eastman Kodak Company introduserer nå kameraet Kodak EasyShare LS633 zoom, verdens første digitalkamera med OLED-display (organic light-emitting diode). Med denne teknologien, som er utviklet av Kodak, blir bildene klarere, skarpere og enklere å se fra alle synsvinkler. Skjermen er 2.2 tommer, sammenlignet med de fleste displayer i dag som vanligvis er 1.5 tommer.
På LS633s OLED display synes bildene klart og tydelig i både sterkt lys og opp til 165º synsvinkel. Kameraet har et stilrent ytre i metall og kvalitetsoptikk fra Schneider-Kreuznach Variogon samt Kodak Colour Science algoritmer, som sikrer at bildenes farge og lysinformasjon optimeres i likhet med resultatet hos tradisjonell film. På kameraet finnes også Kodaks røde Share-knapp som brukes for å merke bilder direkte i kameraet for e-post, utskrifter eller som favoritter. Veiledende utsalgspris er kroner 3.999,- inklusiv moms. Kameraet blir å finne i butikker fra mai måned.

- LS633 er et godt eksempel på at Kodak har evner og engasjement når det gjelder innovasjon og teknologi, sier James McConnell, Regional Business General Manager EAMER, Kodak Digital & Applied Imaging. Det nye kameraet illustrerer at Kodak fortsetter å gjøre digital fotografering enklere, og at selskapet kan utvikle nye forretningsmuligheter på nye markeder.

LS633 har en oppløsning på 3.1MP (megapixel), Schneider-Kreuznach Variogon-optikk med 3X optisk zoom, samt 3.3X digital zoom. Brukeren kan skrive ut skarpe bilder i format opp til 28x36 cm. En lett anvendelig joystick gir tilgang til en intuitiv meny og det finnes også en video/lydfunksjon. Kameraet lagrer opp til 32 e-postadresser og direkte i kameraet kan man merke et bilde med hvem man senere skal sende det til.

LS633 er det første i serien av EasySharekamera som er kompatible med den nye EasyShare printer dock 6000. Printerdocken er den raskeste og enkleste måten å få høykvalitetsbilder fra et EasySharekamera i formatet 10x15 cm, på under 90 sekunder. Printerdocken kan benyttes frittstående, eller kobles til PC`en for å laste over bildene. LS633 er også kompatibel med den nye EasyShare camera dock 6000, som lader batteriene og gjør bildeoverføringen til PC`en meget enkel. LS633 er del EasySharesystemet fra Kodak og selges sammen med programvaren EasyShare software. Denne gjør det enkelt å organisere, finne, skrive ut og dele digitale bilder med andre.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu