Per Heimly til Kolonihaven Studio

Den kjente fotografen Per Heimly har lagt en turbulent periode bak seg, med skyldige skatter og avgifter er han nå blitt underlagt offentlig administrasjon.
- Jeg har alltid holdt fokus på det jeg kan, dessverre er jeg ikke noen økonom. Sier Per Heimly til www.propaganda-as.no Nå får han base i Kolonihaven Studio sammen med andre proffesjonelle fotografer. Kolonihaven blir også hans personlige manager.
Ifølge folk i Kolonihaven Studio har Per Heimly overlatt alt økonomisk ansvar til andre, i den tro at hans økonomi har vært under kontroll. Noe den altså har vist seg å ikke være.
<br>
- Jeg har omsatt mye penger og brukt mye penger de siste årene, sier han selv.
<p>
I en alder av under 30 år har Per Heimly rukket å etablere seg som en av Norges mest profilerte fotografer. De siste årene har han brukt mye tid på å etablere magasinet Fjords, og følgelig hatt mindre tid til kommersielle oppdrag.
<br>
Heimly beklager overfor Propaganda den oppståtte situasjon, og uttaler at han lettere vil kunne gjøre opp gammel gjeld nå som han får roen til å jobbe konstruktivt.
<br>
Kolonihaven Studio blir Per Heimlys manager og stiller studio og kontorer til rådighet. Kolonihaven tar seg av alle praktiske ting, mens Heimly skal konsentrere seg om fotografering og kundekontakt.
<br>
- Fotografen skal fotografere, Kolonihaven Studio tar hånd om resten
<br>
<h3>GQ</h3>
For tiden er Heimly aktuell med en stor moteserie i Septembernummeret av Tyske ”GQ”. Og han jobber videre med Fjords Magazine. Han har nettopp avsluttet opptakene til Morten Abels nye CD og portrettert Linn Ullman til hennes nye bok .

Videre stilte Heimly nylig ut i Berlin på Waschhaus Gallery med 15 bilder, som fikk mye publisitet i Tyske aviser. Han skal også stille ut på Arctic Gallery i Tromsø under urbefokningsfestivalen ”NANA” som starter den 20. september.

<h4>Fotograf Per Heimly treffes heretter på følgende adresse:

KOLONIHAVEN STUDIO AS <br>HAUSMANNSGT 6 0186 OSLO T: 22 360 300 <br>Karoline Reium er kontaktperson og manager til Per</h4>

FOTO: Kolonihaven Studio /cf



 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu