Morten Krogvold avkrefter ryktene om barn

Avisen Verdens Gang ringte til Morten Krogvold sist helg og ville ha bekreftet ryktene om at Krogvold skulle bli pappa. Avisen hadde fått tips fra noen som hadde sett den kjente fotografen ligge å sove på gangen til fødeavdeling B på Ullevål Sykehus sist lørdag morgen. Morten ler av det hele; for han var på jobb. Han skulle ta bilder av fotograf ekteparet CR og CF Wesenberg, som fikk en datter senere samme dag.
VG var ute etter sladder og fikk det ikke. Vi skriver egentlig ikke om sladder men denne historien er litt søt så vi klarer ikke å dy oss.

"Hva er vel ikke mer naturlig for et fotograf ektepar under en fødsel enn å få den dokumentert. Hvorfor få en dårlig fotograf til å ta bildene når Morten Krogvold regnes for å være en av de beste…?"

Morten Krogvold holder på med et stort prosjekt for Norsk Sykepleierfobund. Arbeidstittelen er "Fra vugge til grav". Resultatet skal vises på en stor kongress i Bergen for alle Nordiske land til høsten. Resultatet vil kanskje også bli til en utstilling.

- Et mer takknemlig objekt enn nybakte fotograf foreldre finnes ikke, sier Morten til FOTO.no De glemmer ikke at jeg står på gangen og venter. CF hadde fikset rommet slik at det så ut som et "studio" med bløtt lys og han hadde fått ryddet opp i bakgrunnen.


Vannet gikk klokken 0400 om morgenen og hr. og fru. Wesenberg var på sykehuset kl 0500. Morten kom en time senere og var naturlig nok lit trøtt etter en sen kveld i forveien med besøk av bl.a fotograf kollega Dag "biffen" Thorenfeldt.

Morten hadde belaget seg på å vente, men det hele gikk egentlig utrolig fort.
Kl 1105 så Wilma Wictoria Wesenberg dagens lys. Kl 1115 hadde Morten fått sine bilder.
Resultatet kan du se her.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu