Fametreff med Australsk hovedforedragsholder

Årets Fametreff starter 13. august i Trondheim, Julie og Peter Owen fra Australia er hovedforedragsholdere. Fotografmester Jeanette Larsen fra Hafrsfjord skal presentere seg og sitt studio. Det blir workshop, bildediskusjoner og flere seminarer.
Årets Fametreff starter 13. august i Trondheim, det er med et sterkt program Melhuus AS ønsker velkommen til Quality Panorama Hotel. Julie Og Peter Owen fra Australia er hovedforedragsholdere, Peter er en av Australias mest etterspurte foredragsholdere. Både Julie og Peter har det meste av utmerkelser det er mulig å få i Australske fotoverdenen. Peter er chairman i AIPP (Australian Institute of Professional Photography). Julie og Peter driver studioet Lifeworks sammen.
Fotografmester Jeanette Larsen, nyetablert fotograf i Hafrsfjord, skal dele sine erfaringer med publikum på søndag. Jeanette er, til tross for at hun er nyetablert, en meget dyktig fotograf, hun kan studiodrift, og er flink til å markedsføre seg.
Det vil bli arrangert en workshop for å gjøre seg nytte av inspirasjonen fra Julie og Peter, og selvsagt Jeanette, og bildene fra workshopen skal gjennomgåes straks etter at filmene er fremkalt.
Famefotografene får også anledning til å besøke flere av landets største studio, flere av landets største studio er lokalisert i og rundt Trondheim. Disse store studioene vil også fortelle litt om hva som er suksessfaktorer for dem.
Onsdag den 16. blir Famegruppens nye skolefotokonsept presentert.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu