Foto-Norge samler seg til Fotografi 2001

Det største foto-arrangement i Norge noensinne - det blir Fotografiens Uke og Fotografi 2001. Oslo er stedet - mars er måneden. Da vil det samles flere yrkesfotografer og amatører enn noen gang tidligere - med messe, seminarer, utstillinger og årsmøter.
I mange år har krefter i og rundt Norges Fotografforbund gått med drømmen om å samle foto-Norge til et stort og felles arrangement. Et vellykket arrangement - Fotografi 99 - i Oslo Spektrum i fjor - og et mer aktivt fotoråd - var de utløsende faktorene som nå har gjort at dette blir en realitet.
Fotografiens Uke blir uke 11 neste år (12. - 18. mars). Norges Fotografforbund flytter sitt vintermøte til disse dagene, og andre forbund og foreninger blir anmodet om å gjøre det samme. Alle oppfordres til å lage bildeutstillinger, dele ut eventuelle priser og premier og framskaffe kursholdere og fotografer som kan bidra til felles arrangmenter. For her er det viktig å tenke fellesskap - hva MANGE kan ha nytte og glede av.
Oslo Spektrum blir stedet for messedelen - Fotografi 2001. Flere utstillere, større areale, mer aktiviteter - det kan vi være helt sikre på. Alle foto-foreninger/organisasjoner er tilskrevet og er tilbudt 6 løpemeter gratis veggplass for å kunne lage en liten utstilling og markere seg (og ytterligere meter kan kjøpes for en billig penge). De er også anmodet om å legge sine årsmøter og samlinger til dette tidspunktet.
Det arbeides også for å få til utstillinger over "hele Oslo" - ikke bare i tradisjonelle gallerier, men også i f.eks. kafeer, bibloteker, etc. Hvis DU har bilder du kan tenke deg å stille ut, eller vet om gode utstillinger/fotografer du mener burde bli å finne, så send et tips til Isidor Åstrøm på isidor@isidor.no. Hvis du tilhører en forening/organsasjon - så trykk på DEN for å få til deres egen utstilling.
Her er det viktig at alle løfter i flokk og gjør dette til et stort, variert og godt arrangement.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu