Proffene og media reiser til....

20. september åpner verdens største fotomesse: "photokina" i Køln. Dette er et gigantisk prosjekt med fotoutstyr både for amatører og proffer, demonstrasjoner og utstillinger - og selvfølgelig med stor vekt på digital fotografi.
I år inviterer FOTORÅDET mediafolk til frokost rett før messen åpner, og skal da ha klart et ruteopplegg hvor de kan gå for å få sett de viktige nyhetene. Fotorådet arrangerer ikke selv reiser til Køln, men samarbeider med ExpertReiser i Oslo (firmapost@expertreiser.no) - men ellers står folk fritt med å komme seg ned til Køln. Etter frokosten blir det full fart rundt på messen - og så samles mediafolket til en enkel kveld når messen er over.
"Future in focus" er messens tema i år - og det er ingen tvil om at det digitale er hete ting, både for amatører, proffer og media.
Mediafolk (inkl. frilansere) som vil ha mer info, kan ta kontakt med Knut Førsund - enten på e-post eller på tlf. 918 36 651.
Du finner også info på messens hjemmeside - se nedenfor.
Messen er selvfølgelig åpen også for vanlig publikum - og er et mekka for folk som er interessert i fotoprodukter, nyheter, teknologi og bilder. Du trenger minst et par-tre dager på å komme deg gjennom - dette er mange ganger større enn noen messe du har opplevd her hjemme!
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu