Houston Fotofest 2000

Houston Fotofest i betong- og kvegbyen Houston i USA er blitt verdens største fotofestival. Festivalen som arrangeres annethvert år kan vise til et mangfold som ingen annen festival, og i år kan du se over 100 utstillinger med fotografi fra USA, Europa, Asia, Afrika og Latin-Amerika.
Der fotofestivalen i Arles er liten, intim og typisk fransk - er Fotofest i Houston rake motsetningen: Kjempestor, upersonlig og miljøfattig. Kvegbyen Houston er ikke verdens vakreste, men kan du leve med betongen vil Fotofest garantert bli en fotografisk opplevelse. Nå er det ikke mengden av utstillinger som imponerer mest i Houston, for du hverken rekker eller orker å se dem alle. Men Houston har stor kunstnerisk og geografisk bredde på sine utstillinger - ikke minst når det gjelder å vise fotografi fra andre steder enn Europa og USA.

Houston Fotofest 2000 arrangeres i tidsrommet 3 mars - 3 april, og i tillegg til utstilligsprogrammet er det workshops, portfoliovisninger, bildekritikk osv. Et lite norsk innslag er det også med utstillingen "Highlights in Nordic Photogravure" som bl.a. ble vist i Stenersen museet ifjor.

Houston er fryktelig langt unna, men har du anledning, ikke noe imot kjøttmat i kilovis og litt skyting i bakgatene er Houston Fotofest noe for deg.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu