Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Foto-workshop USA 24.1 - 7.2 - 2023

La din amerikanske foto-drøm bli virkelighet! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av USAs nasjonalparker/verneområder; Yosemite NP, Death Valley NP, Point Reyes National Seashore og Big Sur!
Sett med skandinaviske øyne er dette tiden for en foto-workshop "in the South-West"; behagelige temperaturer i California og Nevada samtidig med at det er lavsesong i nasjonalparkene.
Reiseruta er innom disse to statene hvor ikoniske Yosemite National Park med kjente landemerker som El Capitan og Half Dome er et høydepunkt.

Videre på turen besøker vi nasjonalparken Death Valley med sine gyldne sanddyner, saltsletter på 80 meter under havnivå og fargerike Zabriskie Point. Kanskje vi treffer på ørkenrev og coyote i det karrige landskapet? Enda mer wildlife er det gode muligheter for å oppleve i Point Reyes National Seashore ved Stillehavskysten. Her er det et usedvanlig rikt fugleliv - Point Reyes ligger helt i topp på de nasjonale fugletellingene. Her finnes også bl.a elk, coyote og vaskebjørn, og på en av de flotte strendene fotograferer vi elefantsel.
Vi møter også den typiske amerikanske landsby-kulturen i småbyene langs reiseruta.

Det blir mye tid til egen fotografering underveis, men i tillegg går vi igjennom tema som Wildlife-fotografering, landskap, fargebruk, fuglefoto og nattfoto/stjerne-himmel. Veiledning i bruk av kameraet for å lage timelapse inngår også. Med to veiledere på en forholdsvis liten gruppe blir det også god tid til en til en veiledning i praktiske fotosituasjoner.
Kurset inkluderer en nettbasert samling for planlegging og introduksjon i forkant av workshopen, samt en evaluering/bilde-gjennomgang i etterkant av kurset. (Informasjon om disse sendes deltakerne i god tid før avreise).
NB: Liten gruppe, max 12 deltakere
Utfyllende informasjon og flere bilder finnes på photography.no
Alle fotos: Per Arne Askeland - Melkeveien over Big Sur, California
Melkeveien over Big Sur, California
Alle fotos: Per Arne Askeland
 - Klassisk utsikt over Yosemite Valley
Klassisk utsikt over Yosemite Valley
 - Redtail Hawk
Redtail Hawk

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu