Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoworkshop på Island

Vulkanøya Island – Eventyrlig vakker med varme kilder og dramatisk natur!
Island med sine majestetiske fosser, glødende vulkaner, vakre lavastrender og gigantiske isbreer. To fotografer ønsker deg velkommen til fotoworkshop med læring, opplevelser og et majestetisk og vakkert landskap. Vi har reist Island på kryss og tvers og plukket de beste fotospot’ene – og vi gleder oss til å vise deg alt sammen! Vi har valgt ut de beste områdene i midt- og sør på Island til denne turen.

De kraftfulle fossene som hiver seg utfor klippekanten får deg nesten til å miste pusten, og å fotografere bak en av fossene er helt unikt! Isbreene ligger som et vakkert teppe over fjellene, og på lavastrendene reflekteres lyset nydelig i den svarte sanden.

Grandefoto har arrangert fototurer/workshops i inn- og utland i 10 år med svært gode tilbakemeldinger.

Fantastisk natur
Denne fototuren er for deg som er på jakt etter de mer spektakulære fotomotivene, som ønsker veiledning underveis, som er glad i naturen og gjerne går en time eller to til de aller beste fotostedene.

De fleste deltakere på våre kurs kommer alene, og blir fort en sammensveiset gruppe. Alle har fotointeressen sammen, og vi sørger for felles samling om kvelden til middag.

Transport med 4wd-biler
På Island skal vi til fotospot’er litt utenfor allfarvei. Steder man ikke kommer med vanlig bil eller buss. Dit man kun kommer med skikkelig 4wd bil. Vi vil derfor leie flotte 4wd biler til kjøring fra sted til sted på Island. Bilene kjøres av kurslederne og noen av deltakerne.
Tone B. Haugerud - Seljadalsfoss
Seljadalsfoss
Tone B. Haugerud
En fantstisk foss man også kan fotografere bak!
Tone B. Haugerud - Skogafoss
Skogafoss
Tone B. Haugerud
Helt fantastisk å se kraften og styrken i denne fossen!
Solveig Grande - Dyrholaey
Dyrholaey
Solveig Grande
Fantastisk klippeformasjon

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu