Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

London Portrett Workshop

Velkommen til workshop 27 April - 1.Mai 2023 i mitt nabolag i London, der du skal lære å bli en god portrett fotograf. Jeg har plukket ut et persongalleri av lokale Londonere som deltakerne skal fotografere.
Fotografering av mennesker alltid vært mitt største fokus, i 30 år som pressefotograf og nå med eget portrett studio i London. Å møte nye mennesker i ukjente omgivelser, ́tenke fort ́, ́SE bildet ́ jeg ønsker skape, fortelle en historie, finne tekniske løsninger OG oppnå kontakt med personen jeg fotograferer - alt dette slutter aldri å fascinere meg.
Nå er det din tur. Både i mitt nærmiljø og på kjente steder i London miljøer blir du utfordret til å ta regi: på situasjonen, på det tekniske, det innholdsmessige og det mellom- menneskelige.Mitt studio er samlested for undervisning, input, demonstrasjon, redigering, bildevisning, diskusjoner og feedback. Du skal oppleve hvordan jeg jobber, tenker og ser – som en inspirasjon til dine egne fotoavtaler.
Du blir innlosjert på et hotell i nabolaget med kort reise til London ́s pulserende sentrum der du mellom portrett avtalene også får tid til gatefotografering. Jeg kommer med forslag til områder slik at fotograferingen blir målrettet, fokusert og meningsfylt. Dette er en eksklusiv foto workshop med kun 8 deltakere.

Kursleder Nina Rangøy har fotografert for den norske pressen fra London i 30 år. Forutenom årlige workshop i Venezia ( 7 år) har hun tidligere også arrangert 2 portrett workshop i London. I 2020 åpnet hun sitt eget portrett studio.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu