Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Foto-workshop Nevada, Utah og Arizona – oktober 2024

La din amerikanske foto-drøm bli virkelighet! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av USAs nasjonalparker; Bryce, Zion, Arches, Canyonlands samt Monument Valley og Valley of the Gods!
Sett med skandinaviske øyne er dette tiden for en foto-workshop "in the South-West"; behagelige temperaturer i Nevada, Utah og Arizona samtidig med at høysesongen i nasjonalparkene er over.
Reiseruta går innom disse statene bl.a. via de berømte nasjonalparkene Zion og Bryce til ikoniske Monument Valley som ligger inne i Navajo Nation reservatet.
Videre på turen er nasjonalparkene Canyonlands og Arches to høydepunkter. Her fotograferer vi Mesa Arch i soloppgang og Delicate Arch i solnedgang. I flere av nasjonalparkene er det spennende wildlife; både rikt fugleliv og arter som Whitetail deer, Coyote og Bighorn. Ørkenlandskap med majestetiske statuer finner vi i Valley of the Gods, og i Natural Bridges National Monument er forholdene spesielt gunstige for nattfoto og melkevei-bilder!
Vi møter også den typiske amerikanske landsby-kulturen i småbyene langs reiseruta, og fanger neonlysene på “The Strip” i Las Vegas kvelden før avreise.

Det blir mye tid til egen fotografering underveis, men i tillegg går vi igjennom tema som Wildlife-fotografering, landskap, fargebruk, fuglefoto og nattfoto/stjerne-himmel. Veiledning i bruk av kameraet for å lage timelapse inngår også. Med to veiledere på en forholdsvis liten gruppe blir det også god tid til en til en veiledning i praktiske fotosituasjoner.
Kurset inkluderer en nettbasert samling for planlegging og introduksjon i forkant av workshopen, samt en evaluering/bilde-gjennomgang i etterkant av kurset. Datoer for disse kommer senere.
NB: Liten gruppe, max 12 deltakere
Utfyllende informasjon og flere bilder finnes på photography.no
Alle fotos: Per Arne Askeland - Mesa Arch, Canyonlands NP
Mesa Arch, Canyonlands NP
Alle fotos: Per Arne Askeland
 - Thors Hammer, Bryce Canyon NP
Thors Hammer, Bryce Canyon NP
 - Redtail Hawk
Redtail Hawk

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu