Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Mobilfotokurs

Ser du et fint motiv men opplever at bildene ikke blir bra? Kurset er for deg som ønsker blikkfang med bildene dine i sosiale medier. Ta bilder som en proff med din mobil.
Hvorfor Mobilfotokurs?
Dagens mobiltelefoner gir oss helt nye muligheter…
Tidligere var man avhengig av avanserte speilreflekskamera for å ta gode bilder, men nå har mobiltelefonen tatt et kvantesprang med hensyn til kamerakvalitet. Mobilfotokurset vil gi deg ny kunnskap og veiledning slik at du kan ta proffe bilder med mobiltelefonen.

Nå kan du få innsikt i de teknikkene som proffene bruker, og på kort tid kan du lære deg det som skal til for å ta bilder som skaper “stopp-effekt” og gjør deg synlig i sosiale medier.

Dette er proffenes “hemmeligheter”:
Proffene tar ikke bare bilder som skal se pene eller fine ut. De tar bilder som forteller en historie som skaper følelser hos mottakeren. Bilder de er stolte av.

Proffene tar aldri sjanser med kamerainnstillingene. De kjenner mobilkameraets muligheter, noe som sørger for at de tar bilder med høy kvalitet hver gang.

Proffene tar ikke et ti-talls bilder og håper på at ett blir bra. De vet allerede når de trykker på utløseren at bildet vil fungere, …. og hvorfor.

Proffene ser gode foto-muligheter hvor hen de går, fordi de vet hva de skal se etter

Og de velger å ta bilder fra unike posisjoner og vinkler, posisjoner som de fleste ikke en gang ville tenkt på, noe som skaper helt nye spennende opplevelser og motiver.
På mobilfotokurset kan du lære deg disse knepene og du vil kunne se store forbedringer på kort tid
Mobiltelefonen kan gi deg veldig gode bilder. Jeg kan vise deg hvordan. På kurset får du nyttige tips til hvordan du skaper bilder som er interessante, spennende og som skiller seg ut.

Ta bilder som fanger oppmerksomhet i sosiale medier.
Bilder som skaper engasjement
Utnytt smarte funksjoner på mobilkameraene og få proffe bilder.
Lær nye praktiske grep du kan ta i bruk med en gang.
Læring, utprøving, inspirasjon, moro!
….og kanskje finner du en foto-venn du kan dele erfaringer med

Kursleder mobilfotokurs
Hei, Solveig her. Jeg har en lidenskap – og det er å skape spennende bilder. Bilder som gir meg noe, som vekker følelser, eller skaper undring. Jeg tenker inni meg at jeg lager bilder, jeg tar ikke bilder. Og så har jeg en lidenskap til, og det er å se gleden i ansiktene deres når dere knekker koden og skaper et fint bilde som dere er stolte av.

Med veldig gode tilbakemeldinger fra fornøyde deltakere har jeg satt opp nytt mobilfotokurs og vil gjerne få lov å invitere deg med.

Jeg inviterer deg til å være med på mobilfotokurs med en gruppe hyggelige, interesserte mennesker, folk som vil ha inspirasjon og lære de smarte knepene som skaper gode mobilbilder.

Se uttalelsene fra tidligere deltakere og pass på at du ikke går glipp av dette:

« – Hei igjen og takk for kurset. Jeg øver og får positive tilbakemeldinger. Datter på 20 (med eget speilrefleks og veldig interessert) sier hun kan se stor forskjell. Veldig gøy. Nå føler jeg meg mye mer klar til å ta bilder for å opprette Insta-konto for firmaet og nettside. Hilsen Mette Strand Sabbasen»

« – Tusen takk for gode tips på fotokurset. Har tatt noen bilder og de er Enormt MYE bedre enn de jeg har tatt før. Hilsen Marit Fjeldbu»

«- Veldig behagelig undervisningsform, – fin veksling mellom input og å prøve seg ut. Hilsen Ellen Strand»

Etter kurset vil du:
Kunne ta bilder som er så fantastiske at du vil bli overrasket over at de er tatt med mobiltelefon og ikke minst at det er DU som har tatt dem.
Aldri gå tom for interessante motiver, fordi du gjenkjenner gode foto-muligheter og vet hvordan du kan skape spennende bilder.
Vite hvordan du bruker innstillingene på mobilkameraet, slik at du får en flott gjengivelse av motivet hver gang du trykker på utløseren.
Jeg kan gi deg:
Praktiske råd om hvordan du velger motiv for å få bilder som fanger oppmerksomhet
Råd og tips om hvordan lyset i omgivelsene gir stort utslag i bildet
Veiledning i portrettbilder for å få det beste ut av personen og skape bilder som skiller seg ut
Smarte knep som gir dybde og spennende landskapsbilder
Nyttige tips om smarte app’er som hever bildene til et profesjonelt nivå
Innføring i bilderedigering direkte på mobilen slik at du løfter bildene ytterligere
Tips om de beste kameramobilene

Neste mobilfotokurs:
Oslo, tirsdag 22. august kl. 17-20.30, kr 1490, Sentralen, Øvre Slottsgate 3, FULLT

Oslo, mandag 4. september kl. 17.00-20.30, kr 1490, Sentralen, Øvre Slottsgate 3, ledige plasser
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu