Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kropp i bevegelse

I denne workshopen får du mange timer med å ta bilder av bevegelse, finne de beste vinklene og lyset. Nøkkelen er å lære når du skal ta bilde for å fange bevegelsen. Deretter går vi videre til det beste lyset og bakgrunnen for bilde.
En workshop hvor fokuset ligger på å ta bilder. I denne workshopen får du mange timer med erfaring fra å ta bilder av bevegelse, finne de beste vinklene og lyset. Nøkkelen er å lære når du skal ta bilde for å fange bevegelsen. Deretter går vi videre til det beste lyset og bakgrunnen for bilde. I tillegg til bilder av det som skjer på scenen kan vi bevege oss backstage og ta bilder der.

KGB Dans & Ballett setter opp Nøtteknekkeren til jul annen hvert år. Dette er 20. gang og som vanlig har de med seg Opus 82. I tillegg kommer profesjonelle lyd- og lysfolk som gjør forestillingen til en meget profesjonell oppsetting. Hovedrollene blir danset av studenter fra ballettlinjen på Kunsthøyskolen i Oslo. De blir flankert av dyktig barn og unge fra 6-25 år og noen voksne.

Kurset holdes av Anette Asbjørnrød som har jobbet som fotograf siden 2003. Hun er utdannet ved Oslo Fotokunst Skole, Høyskolen i Volda og Bilder Nordic. De siste 17 årene har hun holdt kurser i inn- og utland, samt undervist i foto på videregående skole. Anette har i tillegg danset i mange år, og undervist i dans, turn og RS. Dette er 4. gang denne workshopen holdes.


Dato: 8-10. desember. Starter kl. 14.00 fredag. Avslutter ca 18.00 søndag.
Sted: Bærum Kulturhus
Antall plasser: 6
Påmeldingsfrist: 7. november
Kursavgift: 5500,-
Depositum: 2500,- betales ved påmelding. Resterende 2 uker før kurset starter. Påmeldingen er bindende og plassen er sikret når depositumet er betalt.
Deltagerene må selv sørge for: Overnatting, transport og mat/drikke.
Ta med: Kamera, objektiver, PC/Mac, minnepinne.
Til informasjon: Det forventes at hver deltager leverer 10-20 redigerte bilder til fritt bruk for KGB Dans & Ballett innen 10 dager etter endt kurs. Brukes primært til neste Nøtterknekker forestilling.
For mer info ang Bærum Kulturhus: www.baerumkulturhus.no
Kurset passer for: de som har fotografert en del fra før.
For påmelding og/eller mer info: post@anetteasbjornrod.no, eller mobil 97074969


 - Nøtteknekkeren
Nøtteknekkeren
 - Nøtteknekkeren
Nøtteknekkeren

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu