Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop Lys med Terje Skåre 6/4 og 7/4

Se lyset, forstå lyset, skape lyset, bruke lyset! Dette er hovedmålet med Workshop LYS som går i Oslo Kamera Klubb over to dager. Fotograf Terje Skåre vil gjennom dette kurset hjelpe deg med å kunne skape bedre bilder ved å bli flinkere med lyset!
Lyset i et bilde er viktig! Lyset fremhever. Lyset gir liv og form! Lyset skaper stemning og atmosfære, eller kanskje dramatikk.

Målet er at du ved å forstå lyset skal bli satt i stand til å få det beste ut av lyset under ulike forhold. Det enkle er ofte det beste, og man trenger ikke nødvendigvis dyrt utstyr for å skape et "fint" lys! Ofte er det eksisterende lyset det aller beste.

En viktig og spennende del av workshopen er å "male med lys" med lommelykt. I tillegg til at vi skal "leke med lyset" og slippe kreativiteten løs er dette en effektiv måte å lære å forstå lyset på! Se eksempler på å "male med lys" her i mitt galleri: http://www.fotograf-skaare.no/lysmaling-galleri/

Workshopen går over en helg med 7 timer hver dag, tilsammen 14 timer. Det er max 10-12 deltakere.

Om kursholder:
Terje Skåre er fotograf i Oslo og har 20 års erfaring i å holde fotokurs av forskjellig slag. Han er engasjert og deler kunnskap og inspirasjon på en leken måte.

For komplett informasjon om opplegget med tidsplan og priser, og for påmelding: http://www.fotograf-skaare.no/workshop-lys-oslo-kamera-klubb/

Her er en oversikt over alle annonserte fotokurs: http://www.fotograf-skaare.no/fotokurs/
Fotograf Terje Skåre -
Fotograf Terje Skåre
Fotograf Terje Skåre -
Fotograf Terje Skåre
Fotograf Terje Skåre -
Fotograf Terje Skåre

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu