Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kreativ fotohelg på Ona

Blir du med på en inspirerende fotohelg på fantastiske Ona? Vi vil utforske tema mindfulness med kamera i hånden.
Mindfulness handler om å være til stede, roe ned og samtidig øke bevisstheten og fokus på indre opplevelser og følelser. Denne helgen skal vi bruke til å roe ned med kamera i hånda. I fotoprosessen vil vi bruke flere sanser og observere detaljer (f.eks. farger, linjer, kompositsjon) som utgangspunkt til våre kreative bilder. Ved hjelp av enkle oppgaver øver vi på å være i nået og øke bevisstheten rundt vår fotografering. Vi vil fortelle våre tanker, opplevelser og følelser med bildene.

Vi jobber i hovedsak med kreative kamerateknikker (kamerabevegelser og flere eksponeringer i kamera). Men det er også mulig å fotografere på konvensjonell måte.

Ona ligger ytterst i havgapet på Romsdalskysten. Det er Norges sydligste levende fiskevær. Her lever det nå 11 mennesker fast og en kan virkelig nyte stillheten og ro.

Det vil bli lagt mye vekt på fotoprosessen og tankene rundt. Bildesamtaler om deltakernes bilder er viktige. Her er vekten på det positive og konstruktive framover-kommentarer som inspirerer til videre fotoarbeid.

Hva bør en kunne for å delta? Du bør kjenne kameraet ditt godt og kunne bruke manuelle eller halvmanuelle innstillinger. Det er en fordel om du har prøvd deg på kreative i kamerateknikker før (flere eksponeringer og/eller kamerabevegelser). Om du ikke har prøvd det før, er det en mulighet å melde seg på et online kurs i frebruar/mars (http://antjefoto.no/online-fotokurs/)

Velkommen til en spennende fotohelg på Ona!

Mer info: http://antjefoto.no/kreativ-photohelg-pa-ona/
Ta kontakt om du har spørsmål eller for påmelding! antje@antjefoto.no
Antje Meier -
Antje Meier
Antje Meier -
Antje Meier
Antje Meier -
Antje Meier

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu