Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Færder Nasjonalpark Workshop 2024

Fotoworkshop i Vestfold: Jeg inviterer til en tre dager lang workshop hvor vi fordyper oss i komposisjon og fototeknikk fra tidlig til sent. Workshopen holdes i sin helhet i det vakre landskapet i Færder nasjonalpark. En herlig kombinasjon av naturglede og fotoglede!
Denne workshopen er spesielt rettet mot alle naturfotointeresserte som ønsker å finne roen, fordype seg og tilbringe flere dager konstant i fotobobla sammen med likesinnede. Vi kommer til å bruke mye tid på hver lokasjon, slik at vi får arbeidet oss inn på de mest spennende fotomulighetene og gjøre grundig arbeid med komposisjoner og opptaksteknikk. Vår rolle som instruktører er å utfordre deg på det kreative og tekniske slik at du kan ta noen steg videre i din fotografiske utvikling. Jeg er til stede sammen med deltakerne hele tiden og gir innspill og veiledning ut fra deltakernes behov og ønsker.

Jeg er opptatt av å formidle fortellerglede, komposisjon og fototeknikk. Det er ved å være bevisst på – og beherske sammenhengen mellom disse at man kan skape fotografier som skiller seg ut fra mengden. Enten du er erfaren eller tar dine første skritt innen naturfotografering, vil workshopen gi læringsutbytte. Undervisningen gis gjennom en kombinasjon av demonstrasjoner og individuell oppfølging i felten.

Mer info og påmelding: http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2024/07-fotowor...tfold-2024
©Bjørn Joachimsen - Færder Nasjonalpark
Færder Nasjonalpark
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Færder Nasjonalpark
Færder Nasjonalpark
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Færder Nasjonalpark
Færder Nasjonalpark
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu