Nytt unikt studium i fotografi

Høgskolen i Vestfold tilbyr fra høsten 2008 studium i kunst og håndverk med vekt på samtidskunst og kunstformidling, fotografi og skulptur.
Høgskolen i Vestfold tilbyr fra høsten 2008 studium i kunst og håndverk med vekt på samtidskunst og kunstformidling, fotografi og skulptur.

Studiet gjennomføres i samarbeid med:

-Haugar Vestfold Kunstmuseum og med konservator Tone Lyngstad Nyaas som faglærer ved 20 studiepoeng innen kunsthistorie, samtidskunst og kunstformidling og kuratorvirksomhet.

-Vårt nasjonale museum for fotografi, Preus Museum i Horten og med fotograf og billedkunstner Herdis Maria Siegert som faglærer ved 20 studiepoeng innen Kunsten å se, og skapende fotografi

-Lunds Labrador, Steinsymposium Norge og med steinhogger og billedkunstner Martin Kuhn som faglærer ved 20 studiepoeng skulptur i Larvikitt

Seksjon for Kunst og håndverk ved Høgskolen i Vestfold har studieåret 2007/08 gjennomført pilotstudier i samarbeid med henholdvis Haugar Vestfold Kunstmuseum om studietilbud innen samtidskunst og kunstformidling, og med Lunds labrador og Steinsymposium Norge om studietilbud innen skulptur i Larvikitt.

Samarbeidet har vært positivt og utvides neste studieår, både i omfang og med ytterligere en samarbeidspartner, vårt nasjonale museum for fotografi - Preus Museum i Horten.

Dette er et unikt studietilbud hvor mye av undervisningen er lagt til praktisering og studier ved de tre institusjonene. Ved lenkene under er det mer informasjon om saken, og vi står gjerne til disposisjon med mer informasjon.


__________________________________________________

Kontaktpersoner:
Merete.Hansen@hive.no telefon 33031314 eller
Tollef.Thorsnes@hive.no telefon 33031456 og 90597418.

Informasjonsside for kunst og håndverk ved Høgskolen i Vestfold:
http://www-lu.hive.no/kunst/index.htm

Tv-sending fra denne vårens pilotstudie innen skulptur i Larvikitt:
http://www1.nrk.no/nett-tv/indeks/133948

©Herdis Maria Siegert - Black Stone in Waterclouds
Black Stone in Waterclouds
©Herdis Maria Siegert
©Herdis Maria Siegert - Grass on white Rock
Grass on white Rock
©Herdis Maria Siegert

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu