Kommersielt innhold
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Gjør deg klar til vårmessen hos Foto.no

Tradisjonen tro (er vi gamle nok til å ha tradisjoner ennå, tro?) arrangerer vi vårmesse i butikken 19.-24. mars, med foredrag, stands, workshop og selvfølgelig gode tilbud.
Alle vi i Foto.no jobber hardt om dagen for å få på plass vårmessen som begynner mandag 19. mars og varer i en uke. Det er faktisk ganske mye som skal på plass før den dagen. Du aner ikke hvor mye Elin må mase på leverandørene for å få de beste tilbudene, eller hvor mye jobb det er for Otto å lage kataloger og lister og annonser. Morten lager påmeldingssider, Andreas prøver å få varene inn på lager i rett tid mens selgerne stadig kommer med nye forslag til gode tilbud.

Vi snakker med kursholdere, som må få sin kalender til å passe med vår, og vi jobber med noen studenter som skal hjelpe oss å strømme en del av foredragene – ja, du leste riktig. Endelig har vi fått på plass strømmemuligheter, så også dere som ikke har anledning til å komme til oss kan få med dere noe av moroa.

Det er ikke alle foredrag som blir strømmet. Det kommer litt an på foredragsholderen og på tiden studentene har til å gjøre det. Informasjon om hva som blir strømmet kommer før messen, men er ikke klart ennå.

På listen over foredragsholdere finner du navn som Thomas Morel (kjent fra dokumentar på NRK), Magnus Wennman, Svein Bringsdal, Jørn Areklett Omre og Tine Poppe i tillegg til mange flere. Det blir workshop i Reptilparken med Roger Brendhagen og kurs i lyssetting, printing, video, lyd og mer. Se hele programmet og meld deg på det du ønsker her.

I butikken kommer leverandørene til å ha stands, så hvis du vil snakke direkte med dem, er du velkommen til det. De vil også ha med seg en del utstyr de viser fram. Vi har ikke oversikt over hva dette er ennå, bortsett fra at Epson skal vise fram de nye skriverne sine med store blekktanker som kan fylles uten at du må bytte blekkpatron (ET-7700 og ET-7750). Det gjør utskriftskostnadene dramatisk mye lavere, i størrelsesorden 1/10 av kostnaden for tilsvarende skrivere med blekkpatroner. Så hvis du skriver ut mye til hjemmebruk, er dette interessant å kikke på.

Messen varer fram til 24. mars. Alle aktiviteter begynner i butikken vår i Dronning Eufemiasgate 12, men en del workshops flytter seg naturligvis til andre steder ganske raskt. Alle aktivitetene er gratis, men fordi vi forventer stor pågang, må du melde deg på hvis du vil ha plass.
Du kan se hva som skjer, og melde deg på her.


De gode tilbudene kommer etter hvert – de er ikke klare alle sammen ennå, så vi venter med å gå ut med dem. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, så følg med på sidene våre når det nærmer seg 19. mars.
 -
 -
Leverandørene kommer og viser fram godsakene sine
 -
Det blir kurs og foredrag i kursrommet vårt.
 -
Hos oss er det lov å klå. Ta gjerne med eget utstyr for å prøve det med våre utstillingsmodeller.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Øyvind H.
Veldig flott tiltak og jeg tar turen i dag. Fint om dere for framtida avslutter kurs til 19:30, da 20:10 bussen til Gjøvik er den eneste avgangen man får kjøpt til 49 kr. Må dessverre gå 20 min. før kursslutt for å rekke bussen.
19.3.2018
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu