Trenger fotoklubben din foredragsholdere?

Den kjente naturfotografen, Knut Erik Alnæs, stiller opp for fotoklubber med inspirasjon og lærerike foredrag innen mange ulike felt.

Sommerkatalogen vår er ute

Vi har laget en sommerkatalog full av artikler, produkter og inspirasjon. Du finner den på hjemmesiden vår, og kan lastes ned hvis du vil ha den med på tur.

En gjennomgang av Olympus E-M1 Mark III

Olympusambassadør, Morten Hvaal, har laget en fin video som tar for seg mange av funksjonene, innstillingene og mulighetene i det nye kameraet.

Slik jobber de andre

Vi har vært på location med Fabulous Media for å se hvordan de jobber med video.

Eizo lanserer ColorEdge CG279X

EIZO er stolt av å presentere ColorEdge CG279X, den nye toppmodellen i 27-tommers klassen. Takket være de forhåndsinstallerte HDR-forhåndsinnstillingene for HLG og PQ gamma, er denne nye skjermen optimal utstyrt for profesjonell bruk til video, prøvetrykk på skjerm og bildebehandling. Den forbedrede, innebygde kalibratoren med en validerings-funksjon gjør CG279X til det beste valget for brukere som stiller store krav til fargenøyaktighet..

Bidra til et renere hav og vinn 4 dagers ekspedisjonstur

Nikon lanserer snart et nytt speilløst system. I forbindelse med det gjør vi et stunt til fordel for organisasjonen, In the same boat, og trekker i samme slengen en heldig vinner av en segltur med en av organisasjonens båter.

6 bilder du må ta på din neste reise

Her er noen tips til bilder du kan ta på ferie, for å få sikre gode minner og gode fotografier.

Canon-dager hos Foto.no

Kurs, påfyll av inspirasjon og gode tilbud fra Canon i butikken vår 24.-25. mai.

Nikon-dager hos Foto.no

Torsdag 26. og fredag 27 blir det Nikon-dager i butikken hos Foto.no. Vi får besøk av Espen Espevalen, Vegard Berg og den spennende norske fotografen, Stian Klo. Få med deg gratis kurs og foredrag samtidig som du kan sikre deg noen gode tilbud.

Gjør deg klar til vårmessen hos Foto.no

Tradisjonen tro (er vi gamle nok til å ha tradisjoner ennå, tro?) arrangerer vi vårmesse i butikken 19.-24. mars, med foredrag, stands, workshop og selvfølgelig gode tilbud.

De filmer profesjonelt med Olympus

Skal du ha et systemkamera til videofilming, vil du ofte tenke på Panasonic, Canon eller Sony. Men noen har også funnet skjulte kvaliteter i kameraene fra Olympus, og velger å bruke det.
Åpne uskalert versjon i eget vindu