Kommersielt innhold
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Bidra til et renere hav og vinn 4 dagers ekspedisjonstur

Nikon lanserer snart et nytt speilløst system. I forbindelse med det gjør vi et stunt til fordel for organisasjonen, In the same boat, og trekker i samme slengen en heldig vinner av en segltur med en av organisasjonens båter.
Vi har fått noen forespørsler fra ivrige Nikon-brukere som gjerne vil bestille det nye kameraet som kommer – selv uten å vite hva det er. Vi kan ikke ta imot bestillinger på det nye speilløse systemet før det blir lansert, så vi har i stedet lagt ut et skjema der du kan forhåndsregistrere interesse for produktet, så kontakter vi deg når vi har fått informasjon om produkt, salgsstart, priser og annet som er av interesse.

Du finner skjemaet her

Siden dette antakelig blir et produkt av stor interesse for naturinteresserte, har vi alliert oss med organisasjonen, In the same boat, startet av fotografen Rolf-Ørjan Høgset.

For hver ordre på nytt speilløst kamera fra Nikon, gir vi 250 kroner til organisasjonen. Hvis du registrerer interessen din på skjemaet vårt, eller legger inn bestilling på nytt Nikon speilløst kamera før levering starter, blir du med i trekningen av en 4-dagers segltur med en av organisasjonens båter. Dette er en tur med store fotomuligheter og en enestående anledning til å se både verdens flotteste kyst (Norges) og samtidig se hva forsøpling gjør med miljøet og livet der.

Om In the same boat:
Foreningen In the same boat jobber med tiltak mot marin forsøpling. Vi rydder strender langs hele Norges kyst, gjennom hele året, vi besøker skoler og deltar med informasjon og aktiviteter på festivaler og event. Vi har til nå ryddet mer enn 10 000 sekker med søppel, over 100 tonn, fra Oslo til Tromsø.

Se mer informasjon på organisasjonens hjemmesider
 -
In the same boat på tur
 -
Hjelp til å bekjempe forsøpling og forurensning langs kysten
 -
Det er slik vi liker å se Norge - rent og vakkert.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu