Kommersielt innhold
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Eizo lanserer ColorEdge CG279X

EIZO er stolt av å presentere ColorEdge CG279X, den nye toppmodellen i 27-tommers klassen. Takket være de forhåndsinstallerte HDR-forhåndsinnstillingene for HLG og PQ gamma, er denne nye skjermen optimal utstyrt for profesjonell bruk til video, prøvetrykk på skjerm og bildebehandling. Den forbedrede, innebygde kalibratoren med en validerings-funksjon gjør CG279X til det beste valget for brukere som stiller store krav til fargenøyaktighet..

Eizo ColorEdge CG279X, 27» profesjonell-skjerm for video, cmyk-prøvetrykk og bildebehandling.

Post-produksjon og prepress-spesialist
Fabriks forhåndsinstallerte forhåndsinnstillinger for HLG- og PQ-gamma-kurver tar hensyn til den stadig voksende fordeling av HDR-innhold. Dette innholdet blir vanligvis behandlet i etterbehandlings arbeidsflyten med SDR-skjermer og bare fullført når det har blitt gradert med ekte HDR-referanseskjermer som ColorEdge PROMINENCE CG3145. ColorEdge CG279X passer perfekt inn i denne arbeidsflyten med sine mange forhåndsinnstillinger. Takket være True Black-panelet, kan CG279X vise rike svarte toner, selv ved sidevisninger, og oppnår en høy kontrast på 1300: 1.

WYSIWYG visning
CG279X har en en oppløsning på 2560 x 1440 piksler. Siden den dekker 98% av DCI-P3-spekteret og 99% av Adobe RGB-fargeplassen, gir den en presis WYSIWYG visning av filene som skal behandles.

FOGRA 39 CMYK emulering
Coated FOGRA 39 ICC-profil kan importeres inn i skjermens hardware ved hjelp av Color Navigator 7 software, og plasseres under EMU (emulation) Mode. Dette gir nøyaktig og særdeles brukervennlig løsning for prøvetrykk på skjerm.

Første ColorEdge skjerm med USB Type-C
Den nye ColorEdge CG279X er den første ColorEdge-skjermen med en USB Type-C-port, som kan overføre skjermsignalet samtidig som det tilfører kalibreringsdata via USB-hubet innebygd i skjermen. CG279X har også en DisplayPort-port, en DVI-D-port, en HDMI-port og fire USB-nedstrømsporter.

Tallrike detaljforbedringer
Funksjonaliteten til CG279Xs innebygde kalibrerings-sensor representerer en forbedring i forhold til forgjengeren. Det er mulig å arbeide med ikke fargekritiske applikasjoner uten avbrudd mens rekalibrering skjer. Validerings-funksjonen kan til enhver tid brukes til å måle og verifisere nøyaktigheten til skjermen, noe som er spesielt viktig ved prøvetrykk. Videre har CG279X droppet vifter, noe som gjør det mulig å utføre arbeid i stillhet.
Takket være den innebygde kalibreringssensoren, 16-bits oppslagstabell, ekstremt nøyaktig kalibrering utført på fabrikken med Digital Uniformity Equalizer (DUE), kan brukerne alltid stole på å motta et perfekt bilde av deres digital fil. Den komplekse kontrollalgoritmen tar også hensyn til miljøfaktorer som omgivende og indre temperaturer på skjermen, noe som betyr at den gir en konsistent fargedisplay etter tre minutter.

Nytt panel
Kanten på CG279X-panelet er ca 46% smalere og dybden er ca 20% mindre. De opplyste, elektrostatiske sensorknappene lar deg alltid betjene skjermens funksjoner pålitelig, selv i mørke omgivelser.

ColorNavigator 7
Sammen med ColorEdge CG279X vil EIZO presentere ColorNavigator 7, den nyeste versjonen av den interne kalibreringsprogramvaren. Den fullt omprogrammerte ColorNavigator 7 erstatter ColorNavigator 6 og ColorNavigator NX og kombinerer funksjonaliteten til programmene som tidligere var tilgjengelige separat. Den nye programvaren gjør det nå mulig å kalibrere hver fargeinnstilling på samme tid. I tillegg kan store installasjoner med flere ColorEdge-skjermer nå også administreres sentralt ved hjelp av ColorNavigator 7.

Egenskaper
- 27 tommer, 2560 x 1440 piksler,
- IPS-TrueBlack panel, utvidet fargerom
- 10 Bit PC-signal (for 1024 gråtoner / milliarder farger) og 16 bit kalkulasjon
- ny innebygget kalibrator for automatisk selvkalibrering, mer presis kalibrator - støtter Gray Balance kalibrering for perfekt gråskala, og ingen banding.
- automatisk hardware-kalibrering med Eizo Color Navigator 7
- kalibreringen skjer automatisk i skjermens hardware (og uten PC tilkoblet), kalibreringen utføres uten tap og uavhengig av skjermkort
- Porter: USB-C (10-Bit), DisplayPort (10Bit), HDMI2.0 (10Bit), DVI-I (8-bit).
- prosessor-krevende operaasjoner bør kjøres på dedikerte arbeidsstasjoner. En Eizo ColorEdge CG279x kan deles mellom - opptil 4 arbeidsstasjoner (Windows, Mac og/eller Linux OS). Hver utgang på Eizo (USB-C, DisplayPort, HDMI2.0 og DVI-I) kan forhånds-kalibreres med egne parametre. Eksempelvis PC 1 til video med REC709 / REC 2020 på HDMI 2.0 utgang. PC 2 til bildebehandling med skjermens maksimale fargerom dvs Native på USB-C eller DisplayPort utgang pluss softproofing i Adobe programmer. Og en eldre PC 3 til skanning med DVI / VGA og SCSI interface som støtter Nikon LS skannersoftware. Signalskifte skjer via "touch-knappene på skjermen eller via Eizo Color Navigator 7 software.
- 3D LUT for presis fargehåntering og nøyaktigere kalibrering (CG2730 og CS2730 mangler dette)?
- Digital Uniformity Equaliser (DUE) for jevn og presis lik lysstyrke over hele skjermen
- HDR-Gamma support

Skjerm-hette for å minimere refleksjonen av omgivelseslys
Fem års garanti med utveksling på stedet pluss en farge- og lysstyrkegaranti på opptil 10 000 timer

Tilgjengelighet
Skjermen vil bli tilgjengelig i butikkene fra november - desember 2018
ColorNavigator 7-kalibreringsprogramvaren kan lastes ned gratis fra EIZOs nettsted fra 2. november 2018.

Link:
http://www.eizo.no/coloredge/cg279x/

Veil. pris
CG279X Eizo ColorEdge CG279x kr. 22.015,- inkl. mva
Eizo - Eizo ColorEdge CG279x
Eizo ColorEdge CG279x
Eizo
Eizo - Eizo ColorEdge CG279x
Eizo ColorEdge CG279x
Eizo
 - Fargerom Eizo ColorEdge CG279x
Fargerom Eizo ColorEdge CG279x

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu