Retningslinjer for Bildegalleriet

Før man legger inn kommentarer skal man være orientert om retningslinjene for bildegalleriet. Det som er relevant på bildegalleriet er det som handler om selve bildet. Alt annet hører ikke hjemme under bildegalleriet.

Generell bruk av Foto.no

Det er på INGEN måte lov for 3dje parter å bruke navn eller epostadresser eller annen personinformasjon funnet på foto.no til kommersielle formål, dette være seg firmaer som ønsker å komme i kontakt for å selge ting eller utsending av spam.

Regler for Fotografen 2016

Fotografen 2016 går over 6 juryerte runder. Vinneren er den som samler flest poeng gjennom alle runder. Konkurransen er åpen for alle sølv- og gullmedlemmer på foto.no.

Retningslinjer for Rubrikkannonser

Her kan du legge ut annonser for lokaler/modeller/lediger stillinger etc.

Diskusjon

Diskusjonssidene skal være et forum for drøfting av alle slag fotospørsmål - i saklige og høflige former, med respekt for andres meninger.

Kameraregisteret

Retningslinjer for kameraregisteret

Retningslinjer for Bruktmarkedet

Annonseringen er GRATIS for privatpersoner. Det skal kun annonseres for utstyr som har tilknytning til foto og fotografi.

Retningslinjer for Bildekritikken

Før man legger inn kritikker skal man være orientert om retningslinjene for bildekritikk. Det som er relevant på bildekritikken er det som handler om selve bildet. Alt annet hører ikke hjemme under bildekritikk.
Åpne uskalert versjon i eget vindu