453 og 454 = Grønnfink i bakgår'n = _29A2288

Jeg har lagt merke til at når jeg nøyer meg med å skrive hos de som har skrevet hos meg eller eller litt sein med å skrive kommentarer så får jeg færre kommentarer fordi mange venter med å skrive kommentarer til de ser hvem som skriver hos dem og da vil det hele dø ut etterhvert.
Jeg har merket meg at en del legger ut 5-6 bilder pr. dag, men ikke skriver tilsvarende. Regelen burde være minimum 3 kommentarer pr. bilde man legger ut.
Jeg innrømmer gjerne at jeg mister lysta når det kommer få kommentarer, men har forlengst innsett at den tia da jeg fikk 15-20 kommentarer på hvert eneste bilde er forbi. Det er fordi de ekte fotografene - det være seg både amatører og proffer har forsvunnet fordi de ikke så vitsen med å være her lenger.
Da går det ut over de som kom hit for å lære å få råd fordi det ikke er noen igjen til å gi råd - det er bare nybegynnere igjen som gjerne slenger ut 5-6 bilder pr. dag for å vise hvor flinke de er.
Den siste som forsvant fra den harde kjerne var Walter Schøfthaler. Hvem blir den neste?

http://WWW.pbase.com/kneppen
Se gjerne mot mørk bakgrunn på fullskjerm.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-07-13 11:34:41
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 7D Mark II
  • TAMRON 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD B016
  • Brennvidde270.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1123174} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Randi H.
Hei Roar !
Bildet ditt er godt av grønnfinken, men denne gangen festet jeg meg mest til det du skriver.
Jeg er nok mye enig i det, men vi kan vel ikke forvente for mange kommentarer i disse tider der bildeforumene vokser opp som" paddehatte" og det viktigste er å få så mange "likes" som mulig.
Ingen lærer noe av disse "likes"ene, men en kan skryte av dem.
Forøvrig legger du ut mange bilder som jeg synes er gode, men du er vel enig at du også har en veldig spesiell stil på mange av bildene dine. Jeg synes det er morsom å se, men skjønner dem ikke.
Jeg er ikke så flink til å peke på det tekniske, men kommenterer stort sett etter liker-metoden, dessverre.
Mvh Randi :-)
Per L.
Fin liten fugl godt plassert i trekanten mellom kvistene. Ellers liker jeg lyset og fargene, men kunne tenkt meg å dempe den lyse flekken i nedre, høyre hjørne! Mvh Per
Avsluttet .
Enig i at de som legger ut bilder kan legge en enkel kommentar på et bilde de liker eller ikke liker for den saks skyld. Men jeg tror også det at når det blir lagt ut 365 bilder i året ++ så vil de aller fleste ikke orke eller bry seg med det. Hadde du lagt ut et bilde pr. uke så hadde antall kommentarer antageligvis steget betraktelig. Det som skjer når det publiseres et bilde hver dag som er relativt likt det dagen føre så slutter folk å kommentere det, av forståelige grunner. Selv har jeg publisert flere bilder enn jeg vanligvis gjør grunnet ferietid som gjør at jeg driver mere med dette nå i en periode, enn jeg vanligvis gjør. Men jeg forventer ikke at folk skal kommentere det, gjør det fordi jeg trives med det, antall visninger er også en god pekepinn på hvordan et bilde blir mottatt. Så vil man ha flere kommentarer og ikke minst gode kommentarer på bildene sine så tror jeg antall publiseringer man gjør selv, er noe av svaret på det. Når det gjelder bildet ditt så synes jeg det er fint med grønnfinken fint plassert i trekanten med sterke klare farger.
Keshav N.
Flott bilde av fuglen med sterke farger og fin bakgrunn. Er enig med kloning i nedre høyre hjørne.
Hvis foto.no skal bestå er det opp til oss som bruker denne weben. Jeg har ikke noe alternativ sted å legge ut bildene mine. Er på facebook men det er lite givende å legge ut bilder der.. Har holdt rede på min aktivitet en stund på de siste 15 dagene det ble 10 bilder og 180 kommentarer. Jeg har lært mye her og vil gjerne fortsette.
mvh Keshav
PS har gitt kommentarer til de som legger ut mange bilder men det har ikke hatt noen virkning så langt
Fredrik N.
Grønnfinken var absolutt best i farger.
Bildekritikken vil nok eksistere så lenge folk bruker den, selv om den langt fra er perfekt.
Mvh Fredrik
Harald N.
Vakkert av grønnfinken med grønn bakgrunn.
Harald
Avsluttet .
For meg fremstår fuglen som veldig skarpt og detaljert gjengitt. Fargebruken er tiltaler meg, og den diffuse bakgrunnen er helt elegant. Her synes jeg farger har mye å tilføre motivet / fortellingen, og følgelig oppfatter jeg fargeversjonen som den beste. Kvadratisk format synes jeg funker fint her. Ellers må jeg også berømme komposisjonen her, godt gjort å få til dette utendørs med en høyst levende modell. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Hans Rich. A.
Grønnfink på den grønne gren? Fortrekker fargeversjonen. Fint presentert ig godt format.
Det lyse nede kunne kanskje ha vært dempet litt?
Mvh Hans Richard
Avsluttet .
Du får ha meg unnskyldt, men her fremstår du (en godt voksen mann får man si), som en sutrende fjortis som ikke har fått nok oppmerksomhet og «likes» på dine bilder.
Jeg har vært en del av dette lille samfunnet i ganske kort tid, og jeg ser at det er en liten flokk som beskytter seg selv (og andre) ved å kun gi positive tilbakemeldinger, og jeg legger legger merke til at du – og andre - er veldig selektiv på det området.
Når det gjelder dine abstrakte verk, så tenker jeg at noen av disse er meget bra (men de hører ikke hjemme i fotografiens verden) og hvis du virkelig mener at dine abstrakte verk er et ekte fotografi, da lurer jeg på hvilken planet de er tatt fra?

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu