Rødnebbterner
Tatt på Island i juni i en ternekoloni.
For meg er dette et skikkelig sommerbildet. Vet ikke om dette er et par, eller om de sloss.
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 500 f4 L IS
  • Brennvidde500mm
  • Blender-
  • FilmtypeISO 500
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger801
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_217611} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Nina E.
Fint fanget av ternene. Jeg vet ikke om det er noen forskjell på hunn og han, men disse ser like ut, så kanskje det er en kamp om territorium? Mulig jeg ville valgt å gå tettere på, men er usikker. Fint å se dem i et miljø. Dessuten lettere å se størrelsen på dem. Men NE :-)
Steinulf L.
Fin komposisjon og teknisk meget bra. Et bilde til inspirasjon.
ingebjørg fyrileiv g.
Dette var kjempeflott! God eksponering og flotte positurer. Jeg tror jeg ville kutta bort venstresiden og få en stående versjon. Kanskje.. Fine farger.

vh ingebjørg
Robin J.
Sikkert to hunner:). Flott fanget kamp. Stjerten på den ene ble vel lys. Ellers bra teknisk. Flott komp. Mvh RJ
Torgeir H.
Fint å se et bilde av disse med en annen bakgrunn enn blå himmel som de fleste har.. Bra eksponert og fine linjer i positurene til fuglene!

-T.H
Morten W.
Takk for positive kommentarer.

IFG. Ja, det kan kuttes slik du sier, og bildet vil være like severdig. Har testet det. Men jeg ville ha et bildet litt utenom standaren, så på denne måten ballanserer ''krattet'' det at fuglene er ute til høyre.
Eyvind R.
Dette var svært bra, Morten. Nydelig positurer, fin treff mhp. på fokusplan og jevnt fint lys. Jeg synes du har valgt et godt utsnitt. Det blir lett litt ''sterile'' omgivelser, men her er det fint og naturlig liv. Jeg har tatt bilde av rødnebbterna som er her, hvis du vil ta en titt..bilde nr. 184008. Det er noen fantastiske fugler.

Mvh Eyvind
Kjell Sigurd S.
Fuglenes positur og komposisjonen gjør mye her. Synes ikke du skal kutte noe. Som noen andre har nevtn, fint å se et tærnebilde med noe annet enn himmel som miljø. Fin skarphet og dybdeskarphet. Noen partier er i lyseste laget men det skjemmer ikke inntrykket. Bra!

Kjell S
Ann T.
Dette synes jeg er veldig fint. Nydelig positur til fuglene. Et veldig bra gjennomført bilde.
Mvh. Ann
Arnhild A.
Hei

Jeg liker bildet ditt. Skarpe fine fugler og en skikkelig tøff situasjon du har fanget.

Mvh Arnhild
Torbjørn K.
Her er det bare å gratulere med svært bra fanget situasjon. Jeg synes vegetasjonen forstyrrer noe, så hadde du hatt kun fuglene og enkel blurret bakgrunn, så hadde dette vært perfekt!

Torbjørn
Morten W.
Torbjørn! Jeg ser klart det du mener, men for meg ville jeg liksom ha frem sommeren. Vinden som har rensket hestehovene for frøbærere, osv.
Gratulerer med nytt utstyr, forresten!
Odd E. k.
Hei Morten!

Et meget flott miljøbilde, der omgivelsene med vegitasjonen gir en fin stemning til tærnenes tilholdssted. Tærnene ligger fint i bildet der de viser frem den flotte fjærdrakten i en flott positur. Bakgrunnen er meget fin og fremhever fuglene og vegitasjonen i forgrunnen meget bra. Utsnittet er upåklagelig til dette blinkskuddet Morten!

Mvh

Odd E.
Gunnar N.
Hei!

Et utsøkt fotografi. Flott komposisjon og bakgrunn. Ja, det meste er vel allerede sagt tidligere. Kanskje litt i tvil om vegetasjonen rett under
ternene, selv om det blir utrert pirking.

mvh Gunnar N
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu