(water-) Fall
Jeg fikk mange gode innspill i kritikken i forrige uke. Her har jeg forsøkt å bruke det på beste måte - håper der er enige i at jeg har grunn til å være takknemlig!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-25 09:54:21
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-10-25 09:56:54
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger359
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_218619} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Nora S.
Dette bilde ble utrolig fint! men syns at stenen helt nederst til høyre på bildet var litt forstyrrende... kanskje du kunne mørknet det litt der, klonet det eller noe?! men bare et forslag!

mvh Nora
Inge S.
Hei.
Pent dette Erik. Flott slør på vannet. Kanskje noe mørkt
nede til høyre.
Ellers bra.

Mvh Inge
Avsluttet .
Effektiv effekt med det sterkt fargede bladet mot den nesten helt sorte steinen. Blikkfanget trekkes kraftig ned mot høyre hjørnet av bildet, og om det er heldig/uheldig skal jeg ikke ha sagt helt sikkert, men virkningsfullt er det dog. Forøvrig fin sløring på fossen. Likte dette jeg.
Ivar B.
Ja svært effektivt effekt for å lede blikket mot bladene, men jeg må samtidig si at jeg ikke er helt fortrolig med effekten. Jeg synes dette er et mektig og flott bilde som jeg helst ville ha sett uten bladene med farge. Bildet er kanskje en tanke mørkt nede i høyre hjørne. Dette blir jo høyst en personlig vurdering ut fra egen smak, men som sagt føler jeg at disse bladene blir et stresspunkt i et ellers svært behagelig og flott bilde. Mvh Ivar.
Odd Tore S.
Pent, velsløret og kontrastrikt på samme tid.
Typiske Fred Strømme-blad som ledet av selektiv gravitasjon lander på det ideelle stedet i motivet.
Jeg liker det jeg ser, også det mørke, men jeg har ganske lys skjerm.
Odd Tore
Avsluttet .
Bildet var flott med blader og tror det hadde blitt veldig fint uten også.
Hilsen Tone!
Céline F.
HEi,
yep, flott med bladene! Et beldig pent bilde, syns egentlig ikke moorke steinen forstyrrer saa mye her! FLott effekt i vannet.
Bra!
Céline.
Erik J.
Oppmerksomheten på bladene ga meg ideen å flytte dem litt, noe jeg syns er en forbedring. Jeg vil selv helst ha med bladene, men legger ut en versjon uten også. Begge er gjort litt lysere, spesielt i nedre høyre hjørne etter forslag fra Inge og Ivar. Takk alle sammen!
Camilla S.
Heisann

Flott brytning med de fargerike bladene, de lager prikken over i'en i bildet.
For meg så fungerer versjon 1 best, og v2 som en god toer.
Vannsløret er pent og hele motivet kler en kvadratisk utsnitt, har ikke noe å pirke på.
Pent utført Erik :)

-Camilla
Fred S.
Jeg må litt litt, Erik, selv om det er en trist dag. Jeg tenker selvsagt på kommentaren din til ''selvportrettet'' mitt, skjønner du blir litt skeptisk når du ser hvordan fyren bak ''Fred Strømme-effekten'' ser ut. Odd Tore sikter nok til den evnen jeg har til å få gule høstlauv litt å lande stratetisk på motivene mine, som f.eks. i dette bildet:bilde nr. 192419

Ellers synes jeg ikke nevnte ''effekt'' kler bildet. Det ( bildet) er i seg selv veldig flott, sløret i bakgrunnen er av de bedre jeg har sett, og de tunge steinene i forgrunnen forsterker en tung og litt dyster stemning. Lauvene på steinen ødelegger litt av den stemningen, til tross altså for at effekten her blir oppkalt etter meg. (Du gir meg æren for mye rart du, Odd Tore, bare fortsett med det.)

vh fred
Erlend K.
Fint bilde totalt sett, men bladene blir for dominerende. Dersom disse først skal være med, så hadde jeg satt på bremsen litt på fargemetningen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu