Julestemning ?
Bø i Telemark 1. Juledag
Utstyr
  • Canon PowerShot G5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger466
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230528} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kenneth K.
Hmm den tåka syns jeg gjorde det til en stemning som er som et spøkelse plass. Men vis ikke den tåka hadde vært der så hadde det vært det ja. Ellers et greit bilde dette her.


mvh Kenneth
Odd Tore S.
I år var vel dette ganske typisk julestemning i deler av landet, så været står det ikke på. Men selv på plasser som denne, som tiden har løpt fra, hadde et julenek eller to og kanskje litt skinn i vinduet høynet stemningen litt, ref bilde nr. 210574 .
Jeg synes at dette ble OK med tåke og litt forkommen gård. Tror kanskje jeg ville eksperimentert litt med fargemetning, kontrast og usm for å se om den kunne gjøres litt mindre konturløs uten at den fine stemningen her ble ødelagt.
Man kan se slikt for seg i sitt indre, men det betyr ikke at det lar seg virkliggjøre eller at det ville blitt noen forbedring.
Godt nytt år!
Odd Tore
Øyvind A.
Ok tåkestemning, ser ut som en fint sted for en som er opptatt av gamle bygninger.
Ø.
Anne-Lise S.
Det er vel hit Scary Santa kom på besøk. Her gjør tåka at stedet omtrent ser hjemsøkt ut, så noe lys i vinduer eller nek, som Odd Tore foreslår, ville skapt mer julestemning. Tåke er spennende! Det kan tilføre bilder en helt særegen stemning, enten som her; noe mystisk/mørkt/ekkelt/ensomt/forlatt eller gjennom nydelige og lave tåkedotter i solskinn.

Anne-Lise
Bjørg S.
Tåken gjør bildet både mystisk og spennende, og viser vel mye av den ''julestemning'' som de fleste har hatt utenfor husene sine denne julen.
Ser nesten ut som en slags ''åndenes'' hus det her.
Synes du har fanget en god stemning her.

Mvh Bjørg
Rolf J.
Takker for kritikk.
Her er det nok lenge siden det var strøm i ledningene og lys i vinduene, huset har stått tomt i mange år og forfallet som tåka til en viss grad skjuler er langt fremskredet.

Rolf
Per Harald O.
Enig..velkomponert, flott stemning!
Atle G.
Mange flotte bilder her. ☺ Har litt sansen for tåke bilder, gir en flott stemning. Sånn var det her også 1. Juledag. Stå på!

Hilsen Atle.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu