Lille Oslo
jeg kaster meg herved på tilt-shift-bølgen, artig å holde på med er det ihvertfall! Kanskje blir det en liten serie av det også etterhvert, hvem vet. :-)
Bildet inngår i albumet Miniatyrer - Ordentlige ting som ser ut som leker fordi man har jukset i PS, inspirert av god gammeldags analog tilt-shift.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon 70-200mm F2.8 G AF-S VR ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger431
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263702} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Natalia M.
Likte dette her, syns det ser veldig spennende ut egentlig, først trodde jeg du hadde tatt bilde av en sånn arkitekt modell over Oslo... men så leste jeg beskrivelsen, syns dette var utrlig stillig
Andreas L.
Haha, det funket bra. Har selv prøvd, men vanskelig å finne egnet motiv.

-Andreas
Avsluttet .
Dette var i mine øyne veldig kult !!

Kan du eller noen andre forklare meg hva tilt-shift opplegget går ut på...

Takk

Trond
Helge L.
Heisann folkens, takk for hyggelige kommentarer,
Går jo kanskje litt inflasjon i disse bildene etterhvert, men uansett artig å prøve seg. Og ja, Andreas: det er å finne motivet og vinkelen som er utfordringen ja!
Trond: Selve teknikken er såre enkel, du finner en ''oppskrift'' her: http://recedinghairline.co.uk/tutorials/fakemodel/

Det første bildet jeg så med denne effekten var et som Amund Blix Aaeng har tatt, han gjorde det på ''gamlemåten'' ved å tilte objektivplaten på et analogt storformatkamera... ikke spør meg om detaljer her, jeg aner ingenting egentlig om dette. Se gjerne på hans supre bilde, det finner du her: bilde nr. 223639

Hei hopp,
Helge
Andreas S.
Heisann

Dette er et av de bedre bildene (tilt-shift) jeg har sett her inne. Herlig hvordan du har fokus på togene inn fra høyre og ikke minst bilene på E18. Ville kanskje lysnet litt på området som er gjort uskarpt, nettopp for å få litt mer smell i tonene. Meget severdig.

Mvh. Andreas D.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu