Taynuilt
Jeg driver og rydder litt hist og pist om dagen, soper fram fra krokene. Fant dette høstbildet fra Skottland i ei bortgjemt, lita mappe.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-10-06 10:27:57
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHar klonet vekk et par støtter i forkant, ikke helt heldig med det, ser jeg. Uansett er det ikke pent gjort å klone vekk gravstøtter.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger794
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_158530} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Steinulf L.
Flott lys her,litt lite snaufjell i toppen som derfor kanskje kan beskjæres ned til tregrensen. Fin høststemning i flere betydninger av ordet.
Sondre S.
Ja dette var flott...! (-;
Synes ikke du trenger å beskjære noe av fjellet. I mine øyne er dette bra sånn det er... Fine høstfarger og et passende motiv!

SSS
Arnstein P. F.
Enig i at bildet har flotte farger og formidler en god stemning. Fjellformasjonene hører med i bilderuta. Skjønner ikke hvorfor det er klona bort støtter? Det blir litt tomt i høyre del av bildet og noe tungt i motsatt del. Det er noe vanskelig å uttale seg om element en ikke har sett men inn til uredigert utgave dukker opp får jeg stå for denne merknad.
Mvh Arnstein
Kurt S.
Fredfullt og vakkert med et flott lys og fine farger.
Hvis man først ser nederst i venstre hjørne ser vi at gravstøttene går i en diagonal innover i bildet og frem til det lyse partiet i bakgrunnen.
Dette synes jeg fungerte fint.
Om du skulle beskjære i toppen må jeg si jeg er usikker på.
Beskjærer du vil du kanskje få et roligere bildeutrykk. Bildet vil bli mere lukket. Imidlertid mister du da det fine lyset og fargene i toppen.
Tror bildet vil bli litt for innestengt med en slik beskjæring. Er blitt enig med meg selv om å si at bildet bør være slik det er-:)
Som sagt: Fredfullt og vakkert!
Mvh Kurt
Odd Tore S.
Meget vellykket kontrast mellom kirkegård i skygge med blåstikk og den strålende høsten i bakgrunnen.
Litt tomt i høyre side foran, men jeg synes bildet og utsnittet er OK som det er. Likevel kunne jeg godt tenkt meg et annet motiv fra samme sted med mer fokus på én gravstøtte. Det ser ut til å være noen ganske interessante utgaver her.
Odd Tore
Marit E.
Takk ska døkk ha for kommentarer!

Nå har jeg lagt inn en versjon som er helt uklonet. Det er mulig at forgrunnen blir litt lettere å hanskes med, er litt usikker. Samtidig har jeg tatt med litt mer av høyresiden.

Odd Tore: Fra samme kirkegård har jeg et motiv med fokus på én gravstøtte,
bilde nr. 142654

Marit
Steinulf L.
Synes det ble mer spenning og dynamikk i v#2.
Torbjørn K.
Jeg også går for v2. Nydelige høstfarger og fint lys. Kanskje noe mørkt i forgrunnen som kunne blitt gjort litt lysere med highlights/shadows i photoshop? Bra komposisjon og skarphet.

Torbjørn
leif b.
Versjon 2 er jo fantastisk vakker. En fin plass og få hvile i fred.
Marit E.
Takk te døkk siste også!
Tror jeg foretrekker versjon 2 sjøl også, når jeg tenker meg om.

God fotohelg!

Marit
Ann F.
Forgrunnen i V2 er best. Ikke bare fordi man ser spor av kloningen i V1, men også fordi de små støttene hjelper blikket innover.
Breddebeskjæringen liker jeg best i V1, da blir det mer konsentrert.

Fine farger!

Mvh Ann
Inger-Lise S.
Et nydelig bilde. Vakkert lys og vakre farger. Jeg liker best v#2. Jeg ville ikke kuttet...

Inger-Lise
Fred S.
Ukjent sted for meg, men vakkert. Synes du har fått til vekslingen mellom lys og skygge på en teknisk svært bra måte, og fargene i fjellet har du heller ikke herset med, slik visse andre gjør.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu