Atomic
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1034
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_32926} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Roy S.

et kraftfullt og nærmest radioaktivt bilde.
Får en Pink F følelse.
Ragnar W.

'Big man, pig man, ha-ha, charade you are'' osv.

Ellers er det jo flotte linjer her, med en passe dunkel belysning til temaet, Og hovedmotiver er bra plassert. Likte det her!

Men hvorfor er bildet så lite? Jeg synes 800x600 er snaut nok, 600x400 gjør opplevelsen mindre!

Aleksander J.

Ren latskap. Denne bildefilen ble laget den gang begrensningen på foto.no var 600 pixler i bredden.
Janne Cesilie J.

Veldig bra!
Mvh JCJ
Carsten A.

Mye bra, men litt vel gjengrodd i forgrunnen med min skjerm/min nettleser.

Er bildet bra nok (som her) er 600x400 piksler fullt tilstrekkelig. Breddeformat med 800 piksler er tross alt bare en økning med en faktor på 1.33.
MVH CA
Haiman A.

Jeg ser at diverse ting har forandret seg med tiden. Se bare her: bilde nr. 30372
Fint bilde.

*HHHH*

::Haiman::
Jan B.

Flott passe dyster skildring.
Jan B
I L.

Enig med allt positivt ovan. Bra!
Jeanette L.

Bra bilde, den dramatiske himmelen understreker det hele! Flott!Jeanette:-)
Rune Edvin H.

Stilig, men litt gjengrodd i forgrunnen hos meg også.
Rune
Stefan T.

Gjængrod? Hvorledes trække firmaet Apple sin ægen gammaindstilding i tvivl?
Her er det nok Betragters egen ''Personal Komputer'' sin indstilding, deraf feil, deraf er, i rælasjon til autors egen indstilding, deraf, sokalt gamma.

Bildet? Njæi, denne nymodens, deraf kultur, der udvigles således deraf i høy hastighæd, falder deraf sammen i sin egen urimelighæd.
Dampf? Er det likesom paa vei, deraf ut?

Bildet er i sin hælhed et styke arbeid, deraf, i ræn relasjon til kundst, ganske vællyget.
Mend - I sier det igen - det er noe med dænne nymodens, deraf kultur, I ige kan finde mig igen i.




Jonas L.

Dramatisk bilde. Litt for gjenngrodd i forgrunnen som nevnt, men ellers har jeg ikke noe å klage på.
mvh JL
Carsten A.

ST har en noe uklar kommentar. Da jeg sa at bildet var litt gjengrodd i forgrunnen (altså som vist) hadde jeg kikket på det i PS. Etter histogrammet der (som ikke er påvirket av skjermens gamma) ''klatrer'' tonene på venstre vegg. Det betyr ikke at disse ikke er differansiert (for det er de), men at filen er vist på en noe for lavt nivå - uansett skjermkalibrering og skjermtype.
MVH CA
Jeanette L.

Jeg syns det er bra at gresset er såpass mørkt, ellers hadde det tatt all oppmerksomheten fra den kule himmelen.
Jeanette:-)
Aleksander J.

En ting er hva et histogram viser, en annen ting er hva intensjonene hos fotografen er, og en tredje ting er hva betrakterens subjektive vurdering er.
Et fjerde forhold som spiller inn under vurdering av et bilde er selvfølgelig de individuelle skjerminnstillingene hver enkelt betrakter innehar.
For å formidle en stemning, en atmosfære eller en følelse med et bilde, kan man ikke alltid ta hensyn til ''politisk korrekte'' justeringer, som f.eks riktig tonenivå. Noen ganger vil det være formålstjenelig med gjenngrodde eller utbrente partier. Det kan brukes som virkemidler, eller for å framheve andre deler av bildet.

Stefan Thorsen kan kanskje virke uklar sett med dagens briller, men sett i forhold til den tiden han hører hjemme i, vil hans kommentar virke som solstråler på en jordrotte som nettopp har fått synet i gave.
Kjetil N.

Helt ok bilde, men ikke mer. Alt for mørkt i forgrunnen. Kompet, flateinndelingen, perspektivet og motivplasseringen blir veldig standard.
Kjetil N.

Må bare legge til at jeg er imponert av bildene din forøvrig. Liker humoren din.
Carsten A.

AJ: Enig i din siste kommentar. Det jeg ønsker meg her er ikke et ''korrekt'' toneforløp, men bare en antydning av detaljer som jeg vet fins med ikke ser. Balansen er hårfin, og kan gå tapt i alt annet enn omhyggelig tilpasset print.
MVH CA
Aleksander J.

Jeg kan tilføye at på min skjerm er forgrunnen mørk, men jeg kan fortsatt se detaljer i gresset. På min skjerm oppfattes altså ikke forgrunnen som gjengrodd.
Jeg har gjort en rekke anstrøk med selektiv høyning og senking av nivåene på forskjellige områder av bildet, for å male fram den stemningen jeg er ute etter med dette motivet. Bl.a er deler av himmelen og forgrunnen ''etterbelyst'' og de to kjøletårnene, som er de to sentrale elementene, er fremhevet ved å heve tonenivåene og ved forsterkning av fargene (saturation).
Balansen er som CA skriver hårfin, men selvsagt også subjektiv.
Birna R.

Ang. gjengroddheten så bestemmes nok det av om man sitter ved en Mac eller PC. Dersom AJ ønsker å demonstrere at PC er noe ræl så kan han jo bruke et slikt bilde som ''bevis''. I virkeligheten er det koeffisienten gamma 1.8 hhv. 2.2 i en potensfunksjon som testes, med forutsigbart resultat.

Nok om det.

Vurdert med gamma satt til 1.8 ser jeg bildet slik AJ sikkert har sett det for seg, og da blir det et helt OK bilde med fin klassisk linjeføring og masse detaljer på bakken. Komposisjonsmessig velter bildet, antakelig helt bevisst, mot venstre, og dette grepet øker spenningen i en ellers noe stillestående bildeflate. Det kan funderes videre på temaet grønt/naturlig <-> rødt/unaturlig osv. osv. Himmelen er selvsagt viktig som stemningselement samt å binde historien sammen.

Kanskje ikke i gruppen av dine mest sprelske bilder dette AJ, men det vinner seg ved gjentatt betraktning. Introversjon er ikke å forakte.
Arne S.

En vel gjennomtenkt presetasjon. Det ''dystre'' utrykket underbygger motivet, selv om forgrunnen kan virke en smule for mørk. Fargekombinasjonen mellom kraftverket og himmelen er utsøkt bra.

Harald K.

Flott diagonalt holdepunkt. Kan være at horisonten er skjev. Ellers godt fortalt
Oddvar E.

gode forhold mellom venstre og høyre forhold i tung blå farge mot varm rød i tårnene. Videre er linjeføringene på skrå innover i bildet ''deilige''

ellers ikke sjenerende gjengrodd. ser detaljer i gresset i fremgrunnen, selv med en laptop(hp omnibook med linux os og opera nettleser)

oddvar
Aleksander J.

En ting er iallefall sikkert: Det er bedre å se detaljer i forgrunnen enn i avgrunnen.
Uansett hvilket operativsystem man bruker.
Avsluttet .

Fint dunkelt lys, bra dyster stemning. Liker og lyset ved reaktoren og bygningene rundt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu