Sculpt VI
Fortsetter denne serien min. Dette er vel det jeg har vært mest usikker på til nå selv. Har sikkert sett meg ''blind'' på det. Legger ut en versjon uten korning og en med korning. Setter stor pris på din mening om bildet som vanlig.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-29 00:02:05
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger473
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_183706} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Lasse S.
Nydelig lyssetting og teknikk, men jeg er ikke sikker på om jeg liker at konturen av handa blir forstyrret av hår. Ørlite mer luft over lillefingeren? - og uten korn for meg :)
Johan K.
Sprikende fingrer. Bra denne og.

Liker sort\hvitt-tonene. Når ikke opp til bilde nr. 226169 men fungerer utmerket bra i serien.

Foretrekker som vanlig med korning

Johan
Jan Frode A.
Korning eller ei er sikkert litt smag og behag også, men jeg foretrekker nok versjonen med korn. Syntes korningen tilfører mere spennende struktur til hånda; den virker ikke så 'polert'.
Savner litt mere luft i overkant. Et bilde som gir serien en helhet, men ikke det mest spennende i utvalget :-)

mvh Jan Frode
Torbjørn K.
Jeg har vel begynt å foretrekke korning jeg også. Her blir det for trangt i toppen, men ellers er det et bra bilde i serien din. Du skal likevel være veldig kreativ for å gjøre noe bedre enn bilde nr. 226169, som er favoritten min så langt.

Torbjørn
Geir F.
Hei Stine
Igjen et spennende bilde
Likevel litt usikker på vinkelen på hånda. Jeg tror kanskje du ville fått et enda mer velkomponert bilde hvis lillefingeren hadde pekt mot hjørnet oppe til høyre og tommelen mot hjørnet nede til venstre. Altså vridd hele hånda noen grader.

Har hatt stor interesse av å følge denne serien din. Mange fine bilde.

-geir fløde-
Steinulf L.
Dette er ikke høydepunktet i serien. Det er for trangt i toppen og hånden burde vært over håret. Slik som det nå er softer eller blurrer håret fingrene enkelte steder, og jeg synes ikke det er helt heldig.
Janne L.
Hei Stine.
Det er nesten som bildene i serien begynner å konkurrere med hverandre. Bildene ble bedre og bedre, så kom bilde nr. 226169 Dette bildet er så bra, at resterende bilder ikke blir noe særligt.
Janne
Kjell Sigurd S.
Hei Stine
Jeg synes dette bildet fraviker fra den øvrige serien på flere områder, og desverre ikke til det positive for min del. Inntrykket av håndens form og struktur forstyrres for mye av ''pelsen'' den ligger på, og mangler det rene formuttrykket du har i de resterende bildene. Utsnittet kunne kanskje hatt noe mer luft oppe uten at jeg mener det er nødvendig. Fingrene virker litt anstrengt sprikende og kunne hatt en mer spennende form. Lys er som vanlig strålende fra deg. Jeg synes du laget flere strålende bilder i serien din og ser frem til fortsettelsen :-)

Kjell S
Mia B.
Likte bildet. Får en assosiasjon av hodepine (er ikke 'pelsen' hår? På et hode?) Bilde 1 falt mest i smak hos meg.
Stine J.
Tusen takk til alle dere for konstruktiv kritikk. :-)

Er som sagt usikker på dette bildet selv, så da er det ekstra nyttig å høre andres mening.

mvh Stine
Hege J.
Hei igjen!

Synes nok ikke dette er av seriens beste. Mangel på luft i toppen, samt pelsen som ''forstyrrer'' håndens rene linjer bidrar til det. Bildet passer allikevel godt som en del av serien. Kan jo få oss til å lure på hva som blir neste kroppsel ut. :-)

Liker som vanlig versjonen med korning best.

Mvh Hege
Espen A. I.
Litt kinky bilde faktisk, men på samme tid et elegant et. Litt dårlig med luft i øvre kant, men det funker jo slik som det er nå også. Virkelig bra serie du begynner å få.

mvh Espen
Anne A.
Min første reaksjon var at dette bilde ikke passer helt til serien fordi det har for lite luft rundt seg, den ser litt anstrengt ut og håret forstyrrer håndas rene linjer. Men jeg synes du har fått fram strukturen i huden bra og lys og toner er fine. Keep up the good work! Gleder oss til flere bilder.
Mvh Anne
Stine J.
Takk til dere siste også.

Hege; Ikke godt å vite hva som kommer next. :-)

Espen; Kinky? Tja, kanskje. :-)

Anne; Helt greit at bildet ikke faller helt i smak. :-)

mvh Stine
Tone A.
Dette bildet har ikkje eit så reint uttrykk som dei andre bilda i serien pga pelshatten med sine mjuke former og med håra som stikk opp forstyrrer linjene og formene til handa. Men du har eit flott lys der senene, fingerledda og neglene kjem godt fram. Litt vel lyst på langemann pga at den ligg litt høgare i lufta. For å få fram desse anatomiske detaljane forstår eg kvifor du må ha noko under handa, men det skulle vore noko glattare t.d eit svart fløyelspute. Men bildet passar godt inn i serien din! Versjon 2 med korning for meg. Flott arbeid ,Stine!
:) Tone
Cristina B.
Hei Stine.
Blir stadig imponert over din evne til kreativitet, utvikling og vilje å utforske nye ting.
Synes hvert bilde passer veldig godt sammen, og for meg er det viktig å se bildene i sammenheng.
Bildene gir meg assosiasjoner og det er utmerket.
Personlig liker jeg best uten korning, dog skulle jeg ønsket det var bitte litt mer detaljer i hud.
Gjerne litt mer luft i bildet over den øverste negl.
Spesiell vinkel du har fotografert fra, som både fenger og irriterer. Positivt ment.
Etter min smak er dette min favoritt.
mvh Cristina

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu