-''Kjærlighet varmeste ord på jord'' II-
25.nov. var det kuling og regn og difor vanskeleg å fotografera ute etterpå. Og for brudeparet Karina og Hans Arne vart det ei kald oppleving, men kjærleiken deira må nok ha varma. Og her har eg fanga uttrykket etter bryllupskysset. Sjå også: bilde nr. 276272 for å forstå fotoforholda.
Lyset bak i vinduet har eg ikkje klart å dempa.
Bildet inngår i albumet ~ Diverse bryllaupsbilde ~ -
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 17-55 f/ 2,8 IS USM
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/25s
  • FilmtypeDigital ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger696
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234626} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Hei Tone!
Bakgrunnen her er vel ikke den beste,men jeg syns ikke det gjør noe,først og fremst fordi du har fanget et så herlig utrykk i de to nygifte,en ser så tydelig kjærligheten mellom de to og det er nå det viktigste i dette bildet syns jeg.Og dessuten så kan en jo se på bakgrunnen som grei nok siden det er ti som nettopp hat giftet seg og står utenfor kirken:-)Liker iallefall bildet godt og syns du formidler ei god stemning:-)
Hilsen Tone!
Stine J.

Hei Tone,

Bakgrunnen er neppe den beste, men her er det blikkene og minnet for brudeparet som teller. :) Det formelig oser glede for hverandre av blikkene deres. Sikkert et kjekt minne for brudeparet. :)

mvh Stine
Avsluttet .

Hei Tone
Et herlig brudebilde i ''hardt vær'':) Veldig fint men lyset i vinduet stjeler noe oppmerksomhet.
Sender over bildet hvor jeg har dempet lyset.

mvh arild
Ole-Kristian T.

Hei, først og fremst har du her virkelig fanget ''øyeblikket'', og det er vel en av fotografiets viktigste funksjoner! Nydelig hjertekontakt i smilene og blikkene til brudeparet her :) Ansiktene avtegner seg flott mot den lyse bakgrunnen. Oppmerksomheten samles mellom de to, og jeg synes det er veldig passende å plassere akkurat dette fokuspunktet midt i bildet slik du har gjort. Bra :)
Brita Helen E.

Hei!
Ikke akkurat di beste fotoforholdene her nei,, er det ikke typisk! :-P
Synes du har fanget et flott øyeblikk her. Kjærligheten bare lyser av dem.
Likte utsnittet her,men synd at hånden hans er kuttet. Lyset bak er nevnt,men her er det brudeparet som er det viktigste,og dette spesielle øyeblikket har du klart og fanget på en glimrende måte. Et bilde di helt sikkert vil sette stor pris på å få.

Mvh Brita...
Kristin Sæverud L.

Bakgrunnen er kommentert - men dette ser ut som starten på et ekteskap fylt av glede og latter
Bergliot E.

Flott situajonsbilde selvom bakgrunnen var litt uryddig. Her lyser det latter og glede fra de to midtpunktene. Flott presentasjon. Syns vi ikke fikk se mere av brudebuketten. Den så original og spesiell ut:)

Bergliot:)
Tone A.

Takk for alle kommentarar og gode råd. Det var kort tid til fotografering pga litt regn og kulingen som drog slik i brudestasen og spesielt brudesløret som flagra. Ei kald oppleving for brudeparet, men dei osa av kjærleik som haldt dei varme. Her skulle eg nok brukt blitzen, pga at det var så mørkt også. Lyset oppe i kyrkja klarte eg ikkje å dempa i PS .
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu