idylliske elvefiske
Snart starter også fiske i den lokale lakselva Mo elva på Salsnes. Dette bildet er fra i fjor, og viser min nest eldste bror.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger596
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_320051} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Geir F.
Stemningsfuldt synes jeg dette er . Med vakre dype farger.
Ville kanskje dyttet fiskeren noe lenger til høyre for å unngå midtstillingen.
Et kjemsetort pluss for at vi ser røyken i pipa.
-fløde-
Tove H.
Ville også dyttet fiskeren litt til høyre. Men for en flott stemning du har fanget! Fine detaljer med hatten, røyken i pipa og fiskesenen i motlyset. Flott med det frådende vannet i bakgrunnen, det skaper spenning. Treet foran forsterker villmarkspreget. Liker dette!
Hilsen Tove
Inger Anne Maritsdotter V.
Ja dette likte eg. Syns du formidler et spennende lys på en god måte.
Annerledes og interessant motivvalg.

Mvh Inger Anne
Avsluttet .
Nydelig lys og flott stemning.
En får formelig lyst å styrte til butikken for å kjøpe fiskestang til fluefiske:-)
Godt formidlet.
Hilsen Tone!
neil robert jones f.
Ja, du har fanget et veldig intime følelse inn i bilde. Er enig med de andre om at jeg skule hadde fiskeren en liten hak till høyre. Mvh. Neil
ingebjørg fyrileiv g.
Takk så mye for kommentarer.

Der er ikke mer å gå på med tanke på annet utsnitt her. -Men jeg skal nok ta flere bilder i sommer, og da skal jeg huske på dette med midtstillinga. Selv synes jeg ikke at det gjør så mye med midtstillinga da stemninga og selve motivet kommer før. Røyken er også jeg fornøyd med.

Tone - gjør det!


-ingebjørg


John H.
Hei Ingebjørg
Kjenner igjenn profilen av din bror fra tidligere bilde. Og vet du hva? Jeg liker bildet ditt kjempegodt. Og det kommer av stemningen du formidler. Bra du ikke har puttet det i søppla for rent teknisk er det jo litt på ...... Refleksene i linsa hadde vert nok til at jeg skrota det. Vel, det er litt mye av de i bakkant av din bror. Så en liten beskjæring hadde vel kunnet blitt vurdert. Men bevares bildet er kjempebra og plusset er lyset.
John
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for din ærlige kommentar, John. Jeg blir litt overraska, for selv synes jeg ikke det sliter noe særlig teknisk. -Kanskje litt i de mørkeste områdene. Det er ingen reflekser i linsa, men heller uskarpe blader sola treffer. De var meningen, og jeg vil ikke kutte noe der. Det stemmer at du har sett han før (bilde nr. 317857). Det er samme kveld.

-Ingebjørg
John H.
Hei Ingebjørg
Sorry, Jeg trodde det var reflekser. Det oppstår gjerne i motlys. Forutintatt og dårlig obsevasjon fra min side. Du spiller jo ofte på slike reflekse med hell. Men samme søren, jeg står ved at jeg liker bildet og bildet er jo bare nydelig eksponert selv om bladverket er litt i veien for motivet.
John
Avsluttet .
Hei Ingebjørg
Meget pent bilde. Liker veldig godt lyset som treffer lavt slik at selv den minste dråpe kommer til syne. Pipa og røyken gjør seg bra i sollyset. Meget stemningsfullt og severdig bilde. Synes også utsnittet og standpunkt er velvalgt. Noe bladverk bryter opp i forskjellige farver og gjør seg godt til bilde. Jeg har ingen forslag til endringen, så da er vi vel enige da:)

Ha en fin helg
mvh arild
Sveinung J.
Flott og fortellende komposisjon. Fin stemning i flotte farger. Bildene dine avslører at du har hatt mange flotte naturopplevelser.
s.j.
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til dere tre.

John - du har lov til å synes det uansett hva du trodde du så.

Sveinung - ja, jeg har hatt veldig mange fantastiske naturopplevelser, og flere kommer. Hyggelig at du har titta litt.


-ingebjørg
Kjell Sigurd S.
Litt rufsete men med en fin stemning. Nå fikk jeg nesten lyst til å hente frem tohånds'en igjen. En liten demping av det grønne kunne gjort seg.

Kjell S
ingeborg w.
Her liker jeg godt hvoran sola lyser opp profilen til mannen. Dråpene og røyken fra pipa hever bildet. Bladene er ok de, gir litt varm farge til bildet. Det er viktig at de ikke er foran mannens ansikt.
Atle Q.
Hei Ingebjørg.
Et bilde med en veldig flott flott stemining og flott belysining med sola som nennsomt fremhever konturene på bror din, røyken fra pipa og fiskesnøret. Det uklare grønne til høyre, antar jeg er er en grein eller en busk ute av fokus i forkant. Det fremhever en ''kikker'' følelse hos meg der jeg føler jeg står og lurer inne mellom trærne og smugkikker på en fisker i et privat øyeblikk der han står og mediterer med stanga. Litt mer luft til venstre hadde jeg ønsket meg, som nevnt av andre, men du har kanskje ikke noe å gå på ..
mvh Atle
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til de tre siste.

Ingeborg - at kvistene ikke er over min broders ansikt, er veldig bevisst.

Atle - jeg har vel forøvrig litt å gå på ang. utsnitt, men selv er jeg ikke plaget av midtstillingen. -Og jeg vil ikke kutte til høyre, så da får det bare være slik det er blitt. Takk uansett for mening, og opplevelsesforklaring av bilde.


-ingebjørg
Andrés O.
Hei Ingebjørg.

Har sett gjennom bildene dine etter at du ønsket meg ''god zzzommer'', og ble skikkelig imponert. Du er virkelig kreativ og har øynene med deg. Det er ikke mange på din alder som viser et slikt talent i dette forundelige faget man aldri blir utlært i. Stemningen i dette bildet fasinerte meg. Det meste er vel sagt om det allerede, men vil bare påpeke i debatten om midtstilt motiv at slikt gir inntrykk av ro og harmoni, (i motsetning til fart og dynamikk når motivet er plassert på siden,) noe jeg synes absolutt passer her. Herlig belysning og farger, fin komposisjon. Piperøyken er nå prikken over i'en da. Bladverket tar kanskje litt mye oppmerksomhet, og kunne etter min mening ha vært dempet litt i PS. (Lyse partier trekker alltid til seg oppmerksomheten først,) Det hadde kanskje også skapt litt mer balanse i bildet. Men for all del; et herlig bilde. Fortsett slik Ingebjørg og du kommer til å nå langt.

- Andrés
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Andrés! Tusen takk for at du har tatt deg tid til å så på bildene mine. En slik klapp på skuldra er fin å ha med seg videre. Jeg skal forøvrig ha tankene om demping av blader i bakhodet til videre arbeid med bildet. Takk igjen for en tilbakemelding jeg setter stor pris på.


-ingebjørg
Ivar S.
Herleg foto med masse stemning!
Sophus L.
Dette er et av de mest stemningsfulle fluefiskebildene jeg har sett på lenge. Plutselig ble det veldig lenge å vente til sommeren kommer...
Også fra Moelven - min absolutte favoritt!

mvh
Sophus
ingebjørg fyrileiv g.
Takker for at du er innom et eldre bilde, Sophus! Det er trivelig, og hyggelig at du likte det. Jasså, vært mye på Salsnes? På Mo? Veldig artig å høre at det er favorittelva!

Mvh
Ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu