Den mørke siden
Alle har en lys og en mørk side, også fjell. Dette er "den mørke sida" av Kolåstind, fjellet sunnmøringene valfarter til på ski i april og mai.
bilde nr. 469237 Slik (linken) ser det ut fra "smørsida"
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger208
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_417374} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kjetil K.

Mørkt,kaldt og hardt..med utrolig liv i flaten.. Mønstrene i fjellene mot en stille snø og en rolig himmel. Storslagen! :)

-Kjetil-
Torild H.

Ugjestmildt og storslagent, rufsete skyline som ei sag som skulle vore slipt for lenge sidan.

LIker godt det vel balanserte utsnittet her, tåka på høgre sida lettar og mjukar opp i det kontrastfulle og harde uttrykket.

Kan sitja å fundera over dette ei stund, reint fascinerande....

Torild
Tove H.

Her beriker tekst/tittel og bilde hverandre - absolutt fortellende. Lker dette mørke, kontrastfylte bildet med den taggete fjellkjeden. Gufsent og fascinerende.
Hilsen Tove
Per Ove H.

Tagger, stein og ur i mørkt grått innhyllet i lysere grått skydekke. Med innslag av skittenhvit snø er det bra spenn i gråskalaen. Godt bilde og treffende tittel.

Mvh
POH
Fred S.

Takk til Kjetil,Torild, Tove og Per Ove.
Kan gjerne legge til at også om sommeren er vanlig rute opp "smørsida", altså over breen. Da fortrinnsvis i et taulag, selv om det er de som snirkler seg forbi bresprekkene på egen hånd. Men noen "sommertopp" er ikke "kongen" Kolåstind, da er det "dronninga" Slogen som trekker de fleste fjellvandrerne.

vh fred
Odd A.

Et majestetisk fjelllandskap. Flotte fjell hvor tåka gjør seg godt (så lenge du ikke klatrer rundt mellom tindene). Likte dette bildet.
Mvh
Odd
Håvard F.

Gigantisk og røft fjellandskap du har fotografert her.De sterke kontrastene gjør at jeg nesten føler hvor hardt det er å trå feil eller falle her når en klatrer. Bra formidlet. Godt behandlet og bra bilde Fred.
mvh
Håvard
Fred S.

Takk til Odd og Håvard.
Enig i at tåke gjølr seg godt i slike bilder. Om vi ikke akkurat "klatret omkring" så kløyv vi i det minste omkring, og i perioder var tåka så tett at vi bare måtte sette oss ned og vente til den lettet. Den kom og gikk kontinuerlig.

vh fred
Hanne Kristin A.

Ser mye villere, vakrere og mere spennende ut fra den mørke siden du her viser oss . Flott bilde .
Mvh. Hanne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu