SPONSOR TIL FOTO UTSTILLING I LONDON

Jørn G. Tomter skal i september seinere i år ha en foto-utstilling på Notting Hill Arts Club i vest-London, og søker i denne forbindelse sponsorer til å lage store farge prints.
Tomter som nettop er ferdig med den tre-årige foto utdannelsen på London College of Printing har fått en bra start på karrieren sin. Før college utstillingen ble tatt ned har flere viktige mennesker henvendt seg til Tomter med ønske om samarbeid.

I skrivende stund skal han møte en kunst kjøper fra den berømte Saatchi og Saatchi og ni av bildene har fått 10 sider i det trendige magasinet Sleaze Nation i England.

Den beryktede kunst- og nattklubben Notting Hill Arts Club har kontaktet Tomter med ønske om å stille ut bildene hans til høsten. I denne forbindelsen ser Tomter framfor seg at arbeidet stilles ut på store prints, helst 1 * 1,5 meter. Er det noen bedrifter, firmaer eller privat personer som er interessert i å satse på en ung og veldig lovende fotograf, kan de melde sin interesse med å maile eller ringe Jørn. Han vil befinne seg i Norge mellom 4.juli og ca 6 august, og derfor en bra mulighet til å se på arbeidet hans.

Telefon i London 0044 790 998 5094
Telefon i Norge 936 88 047
E-mail jorn@start.no
 -

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu