MIN NYE BOK ER SVART OG HVIT

Kan 70 nye svart/hvit fotografier av "folk og fe" i Paris kommunisere "fine gråtoner av mening" for andre enn fotografen selv? PARIS REVISITED inneholder ingen forklarende tekster, bare fotografi.

Fotosamling

Film- og fotosamling fra 1960, 70- og 80-årene vurderes gitt vekk!

De fire årstider

Jeg har gitt ut min første bok. Boken er en samling av utvalgte bilder fra 2008. Det er en samling av naturfoto slik jeg har sett og opplevd naturen gjennom fotolinsa.

Endelig ferdig med boken, 10m2

Fotograf Christian Berset har jobbet med ideen om å lage en bok i et års tid. Han fikk med seg et forlag og Tine Ollendorff til å lage boken.

Endelig ferdig med boken, 10m2

Fotograf Christian Berset har jobbet med ideen om å lage en bok i et års tid. Han fikk med seg et forlag og Tine Ollendorff til å lage boken.

Lærlinger søker lærlinger

Et stort studiofellesskap i Oslo søker medarbeidere. Er du dyktig og arbeidsom? Kolonihaven Studio jakter nå på en, kanskje to nye lærlinger. Fra før jobber det tre lærlinger her.

OL portretter gav 35.000 til Idrettsaksjonen

Hamar-fotografen Arnfinn Johnsen har siden 1992 portrettert norske gullvinnere i OL. Prosjektet var en del av det offisielle kulturprogrammet under Lillehammer-lekene i 94 og munnet ut i faste gallerier i Vikingeskipet i Hamar og Norges Olympiske Museum.

Fotograf Tor Egil Klavnes

Vårt bildearkiv: www.lysbordet.com. Fotograferer natur og miljø både digitalt og analogt. Digitalt med oppløsning på 6,3 mp og over, analogt med alle formater fra 6x4,5 cm til 4x5".

Under overflaten

I løpet av uke 50 vil billedkunstner Heidi Wexelsen Goksøyr lanserer boken Under overflaten. Boken er en serie undervannsfotografier som er utgitt med støtte fra Norsk kulturråd og Norske fagfotografers fond.

HEGRE PHOTO FORUM

Etter å ha blitt utsatt for sensur og slag under beltestedet på Foto.nos bildekritikk sider i vår, har Petter Hegre tatt saken i egne hender. I disse dager lanserer han sin egen "HEGRE PHOTO FORUM" nettside. Vi registrerer at mr Hegre også har fått seg Ny kone, en skjønnhet på 21 fra Ukraina...kommer det nye bok snart...?

STUDIOFELLESSKAP

Grunnet delvis etablering i utlandet inviterer Petter Hegre Studio AS til studiofellesskap i norges "råeste" og mest moderne foto-/filmstudio.

Ledig plass i studio på Grønland

Plass stort, lyst fotostudio er ledig fra 1. august. Deler med tre andre. Studioet har tre blitslamper og to bakgrunner. PC med Photo Shop.

Til alle butikker/Fotografer som kjøper brukt...!

Vær oppmerksom på mistenkelige personer som skal selge /bytte inn foto utstyr, det florerer med tyvegods der ute, dette skjedde meg i dag...

Fotograf gir bort bilder

Fotograf Bjørn Sterri lanserer i disse dager sin nye web side på www.sterri.no og i den forbindelse lodder han gratis ut 3 bilder. Du må besøke websiden hans for å bli med i trekningen av orginalarbeidene hans.

Gratis testfotografering !

Fotograf Per Heimly/Kolonihaven er selektiv i valg av sine jobber, nå skal han gjøre en kjempejobb for et av Norges største mediehus. Han trenger modeller til denne jobben. I samarbeid med Snille Mennesker Modellarkiv skal han vise et gjennomsnitt av Norges befolkning. Alle typer mennesker i alle aldre er aktuelle. Har du en søt liten bestemor eller en lang onkel…?

Barneporno...?

Bildekritikken setter nye rekorder og det er spesielt et bilde tatt av fotograf Petter Hegre som vekker mange reaksjoner. Les Petter Hegres innlegg her.

My Wife -internasjonal suksess med ringvirkninger

Utgivelsen av den kontroversielle boken "My Wife" i august 2000, har økt oppmerksomheten rundt Petter Hegre og hans fotografier. Boken er solg i flere 10.000 talls eksemplarer internasjonalt og ble kåret til "Årets mest erotiske bok".

Petter Hegre fikk "stå"

28. juli mottok Petter Hegre The Erotic Awards "Flying Dick" Award i London. Den potente prisen mottok han bl.a. for sitt arbeid med boken "My Wife"

Bransjefellesskap i Bergen

I disse dager er etableringen av et bransjefellesskap i gang på Lønborg i Bergen, der tanken er at lokalene skal fylles opp av småbedrifter som leverer tjenester innen reklame og fotografi.

Bli med Fjords på fest i kveld

Kommende fredag lanseres Fjords Magazin #4 på Buddah Bar i Oslo. Du er herved invitert. Møt Per Heimly og alle modellene fra Heartbreak. Fjords har fått mye pepper fra norske media, er dette ren misunnelse? Eller er magasinet så dårlig ? Kom og døm selv

Morten Krogvold og FOTO.no til sjøs!

Det er fremdeles plasser igjen - over 50 påmeldte !

European portraits av Kay Berg

Eide forlag Har et restopplag av Kay Bergs Fantastiske Bok" European Portraits" Boken koster veil.349,- restopplaget selges for kun kr 149,- pr.stk

STUDIOFELLESSKAP

Jeg har store lokaler på Carl Berner i Oslo, hvor det er plass til flere fotografer. Ønsker å danne et studiofellesskap, med en eller flere.

40 år og like vakker...

Fidel Korda har blitt en ”gammel”mann. Lørdag fylte den kjente norske fotografen 40 år. De fleste kjenner Fidel gjennom sin far Alberto Korda fra Cuba, fotografen som tok det verdensberømte Bildert av CHE. Den norske og heller ikke ukjente fotografen Knut Bry var en av gratulantene. Se bilder fra festen og send en bursdags hilsen til Fidel ved å klikke på linken.

Santa Fe Workshop,en legendarisk foto workshop.

En av de mest annerkjente fotografiske workshopene i U.S.A må en vell si er Santa Fe workshop.Her har noen av de største fotografene i U.S.A hatt klasser, som bl.a Joyce Tennerson.

Oppvask om pupper

Petter Hegres erotiske bilder fra Filippinene skal siles en gang til før de får pryde det nye hotellet i Stavanger. Byggeleder Sjur Lærdal i Sentrum Invest AS fikk kalde føtter etter skarpe reaksjoner fra Rica.

Combat Camera Team innrullert !

Combat Camera Team (CCT),har siden 15.Januar hatt tilholdsted på Sessvollmoen.Gruppen er igang med forbredelser av utstyr og matriell.Personene i gruppen er både kjente og ukjente fra film/foto bransjen, og består totalt av 12 personer.

25 ETASJER MED FOTOGRAFIER

Sommeren 2001 står Stavangers høyeste og mest moderne bygning klar. Rica bygger 25 etasjer på en grunnflate som måler kun 340 kvm... et prestisjetungt byggeprosjekt som vil vise igjen i landskapet.... Fotograf Petter Hegre har ansvaret for utsmykningen.

UTLEIE AV STUDIO I OSLO

Fra 1 ferbuar er det et stort studio pŒ 270kvm leidg i Oslo. Takh¿yden er 7,5 meter. !

Grensesprengende

Petter Hegre har blitt viet mye oppmerksomhet i forbindelse med denne fotoboken - men det er kanskje ikke så rart. Det er ikke ofte noen vier ektefellen sin så mye oppmerksomhet som Hegre har gjort heller - og i tillegg lager bok av private bilder med klart erotiske rammer.
Åpne uskalert versjon i eget vindu