Fotomesse hos FotoVideo

Europas største fotomesse er akkurat avsluttet i Køln med mange spennende fotonyheter. 9.-11. oktober kommer leverandørene og fotonyhetene til FotoVideo i Møllergata 10, rett bak Glasmagasinet i Oslo.
Det er i høst lansert mange spennende fotonyheter. 9.-11. oktober kommer leverandørene og viser høstens fotonyheter hos FotoVideo. I tillegg blir det flere andre fotoopplevelser;

Åpning av Epson Store
FotoVideo har allerede åpnet Europas største Canon Store. På messen blir det åpning av Epson Store med hele utvalget av meget gode fotoprintere og tilbehør. Epson har også noen spesielle åpningstilbud på lur.

Anerkjente fotografer kommer
Flere fotografer kommer og viser sine bilder. De har også mange tips og råd på lager om bruk av utstyr og fotografering.

Roger Strandli Brendhagen: Har lang erfaring med naturopplevelser – noe som også har resultert i diverse artikler og reportasjer i Vi Menn, Aftenposten, KK, Allers og andre temamagasiner. Han er også tilknyttet National Geograpich Channel som fotograf. Roger vil vise et utdrag sine naturopplevelser på messen tatt med Sigma- og Nikon utstyr.

Peder Songedal: Driver selvstendig fotografvirksomhet med blant annet Aftenposten, Apple, Bacardi-Martini, Canon, Hyundai, Jack Daniels, Norsk Hydro, Prior, Subaru og Ringnes på kundelisten. Han er også en av få fotografer i Europa som er plukket ut til Apples Distinguished Professional Program. Peder Songedal deltar på messen fredag og lørdag, og konsentrerer seg spesielt om bruken av Canon EOS 5D Mark II hvor han vil demonstrere Canon sin nye full HD-video funksjonalitet. Peder har også testet Canon EOS 450D i syv uker, og vil vise hvilke muligheter som ligger i kameraet, opptakene er gjort i Vietnam.

Fredrik Naumann: Fotojournalist, dekket bl.a. konflikten i Israel/Palestina, tsunamien i Asia, HIV/Aids-katastrofen i Afrika og en rekke flykningetragedier. Fredrik representeres i utlandet av det anerkjente bildebyåret Panos Pictures. Gjennom Panos er bildene hans publisert bl.a i Newsweek, Stern, The Economist, The Times mfl. Fra å ha dekket mye elendighet en stund forsøker Fredrik nå å fotografere litt lystigere temaer litt oftere. For eksempel ekstremsport, som har sine helt egne utfordringer å fotografere. Fredrik vil vise bilder fra både livets lyse og mørke sider, fra krigs- og katastrofeområder til ekstremsport. Fredrik bruker Canon utstyr.

Yngve Ask: Reportasjefotograf som jobber like mye under som over vann. Han har fotografert over hele verden, fra høydene i Himalaya, regnskogene i Amazonas og artiske områder. Bildene hans er publisert i bl.a National Geografics, villmarksliv, Vi Menn for uten en del utenlandske magasiner. På messen skal han vise et utdrag av sine fantastiske ”adventure” bilder tatt med Nikon utstyr.
Marius Svendsen FotoVideo - Åpning av Epson Store hos fotoVideo
Åpning av Epson Store hos fotoVideo
Marius Svendsen FotoVideo
Åpning av Epson Store 9. oktober
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu