Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kurs i digital fotografering på Hvaler

Ønsker du å kunne få større glede av ditt digitale kamera? Bedre kjennskap til innstillinger og menyer, samt muligheter til å kunne ta bilder som fortjener en plass på veggen?



Vi avholder nå kurs i digital fotografering. Du lærer å bruke det flotte verktøyet som et digitalt kamera er til å ta ”proffe” bilder. Du lærer teknikker og måter å se hvordan du kan bli en bedre fotograf. Trening er viktig, akkurat som med fotballen. Og vi skal trene sammen.

Trener er fotograf Olav Erik Storm. Han har arbeidet i New York i mange år som profesjonell reklamefotograf. Han skal være vår coach gjennom helgen og gi deg nyttige tips og triks. Han vil også vurdere dine bilder og gi eksempler på hva som er bra og hva som kunne vært gjort bedre. Få dine bilder vurdert og kommentert slik at du kan forbedre dine prestasjoner og bli ”slektas stjernefotograf” i lag og sammenkomster, for ikke å forglemme naturfotografen. Natur er det vi skal trene mest på. Både kyststien langs Hvaler mot stenkorset og de kunstneriske utsmykninger i det gamle stenbruddet. Hvis været vil kan vi også få noen flotte bilder av skumvær langs kysten.

Olav vektlegger praktisk fotografering og vi benytter kveldene til å legge inn bilder på PC, redigere i Photoshop (som installeres på din maskin) og fremvises for gruppen utover kvelden. Weekend kursene bruker kveldene aktivt. Vi har maks 12 deltagere så du kan få individuell veiledning og oppfølging. Se Olavs hjemmeside www.stormphoto.no.

Olav har utarbeidet et omfattende kursmateriell. Han er en svært entusiastisk og inspirerende coach.

Noen punkter vi gjennomgår:

- Prinsippene ved fotografering, forståelse for valg av lukkertid, blenderåpning og brennvidde
- Innføring i mange av digitalkameraets muligheter
- Bearbeiding og behandling av digitale bilder på PC.
- Valg av- og bruk av utstyr.

Vi er ute og fotograferer uansett vær. Ta med varme og vindtette klær, gjerne regntøy. Vi har noen digitale speilreflekskameraer til leie for kr 300,-. Ta med egen laptop eller lei PC her for kr 500,- Ta gjerne med stativ!

Vi innlosjeres på Hvaler Resorts nye ferieleiligheter. Den består av stue/kjøkken med Digital TV, Riks-TV fra Norge og Astra fra Europa. 4 soverom, og 2 separate baderom. Det er konferanserom i samme anlegg. Konferanserommet har prosjektor og lydanlegg. Det er tråløst internett.

Vi ligger 700 m etter tunnelen på Kirkeøy, på høyre side.

Se www.HvalerResort.no for nærmere info. Avstanden til Oslo er 110 km, ca 1 ½ t kjøring.

Sosialt fellesskap i en god atmosfære, ny kunnskap og økt inspirasjon til å ta bedre bilder, gir deg mer glede av din interesse fremover.


KURS I DIGITAL FOTOGRAFERING PÅ HVALER 31. OKT – 2. NOV
Ønsker du å kunne få større glede av ditt digitale kamera? Bedre kjennskap til innstillinger og menyer, samt muligheter til å kunne ta bilder som fortjener en plass på veggen? Vi avholder nå kurs i digital fotografering på Hvaler.

Kursleder er Olav Erik Storm som i tillegg til å arbeide som profesjonell reklamefotograf også har holdt kurs i digitalfotografering i flere år.

Du lærer å bruke det flotte verktøyet som et digitalt kamera er til å ta ”proffe” bilder. Du lærer teknikker og måter å se, som kan gjøre deg til en bedre fotograf. Vi vil benytte helgen til å bli fortrolige med kamera og til å praktisere det vi har lært ute på turer i området. Du vil få personlig tilbakemelding og oppfølging på dine bilder ved visning på storskjerm om ettermiddagen. Gjennomgang av arbeidsflyt i Photoshop vil også inngå i kurset.


Noen punkter vi gjennomgår:

- Prinsippene ved fotografering, forståelse for valg av lukkertid, blenderåpning og brennvidde
- Innføring i mange av digital kameraets muligheter.
- Bearbeiding og behandling av digitale bilder på PC.
- Valg av- og bruk av utstyr.

Pris kr 4990,- pr person for kurset med opphold og alle måltider fra ankomst fredag kveld til og med lunsj på søndag. Overnatting i dobbeltrom Selve kurset starter fredag kl 20.00 og varer til søndag etter lunsj. Tillegg for enkeltrom kr 300,- pr pers/døgn. Depositum kr 1.000,- innbetales ved påmelding. Depositum blir ikke refundert. Det er begrenset antall deltagere.

Bestilling til e-post: post@HvalerResort.no eller e-post: olav.storm@getmail.no eller Hvaler Resort, bookingtelefon 9003 1234


Olav Storm - Hettemåke
Hettemåke
Olav Storm
Olav Storm - Hav
Hav
Olav Storm

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu