Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

" På gater til det Hellige Landet "

Vær med på en 7-dager fototur til Israel ’På gater til det Hellige Landet’.
Vær med på en 7-dager fototur til Israel ’På gater til det Hellige Landet’. Israel er én av de verdens mest interessante og spennende destinasjoner. Landet barer preg av en overlappende blanding av den vestlige og arabiske kulturer, moderne og gamle historiske minner, Jødedom, Kristendom og Islam. Vår seminar fokuserer på ’street photografi’ og hvordan man lager en gjennomtenkt foto essay.

Mat, kultur, kunst, natur, arkitektur, middelhavsstrender, her er det mye som er egnet for å nære dine sanser og din inspirasjon. Workshopen er åpen for deg som har basiske kunnskaper innen fotografering og deg som har et avansert utstyr med M, TV, AV.

Det er plass til maks 7 deltakere. Seminaret skal være på engelsk. Programmet inkluderer daglige forelesninger holdt av profesjonelle fotografer Rami Kafarov og Eitan Hess-Ashkenazi. Guided turer i Jerusalem, Tel-Aviv og Døde Havet er en del av programmet. For mer informasjon se vår webside www.visiontour.ramivision.com

Vi har spesielt tilbud for den første turen NOK 9500.

Prisen inkluderer

Tur ifølge programmet med engelsktalende guide
Alt transport til /fra reisemål i Israel
Reise fra/til lufthavn (kun hvis hele gruppen kommer samtidig)
Adgang til alle historiske steder ifølge planen
Forhåndsbetalt lokalt SIM kort med penger på for å ha en enkel og effektiv kommunikasjon mellom deltakere

Overnatting vil finne sted i et 3*** hotell i Jerusalem senter og i et 3*** hotell i Tell-Aviv i et dobbelt rom begge to steder. En variert og rik frokost er inkludert i prisen. Et enkeltrom kan ordnes med tillegg i prisen.

Vi har avslutning av workshopen mandag kveld. Neste dag hjelper vi med transfer til lufthavn.

Påmelding:
Ved påmelding betaler man første beløp på kr. 2400 innen 26.05 til konto 9722 2312 7537 navn Rami Kafarov (Merket: Seminar 23-30. Resten av summen innbetales innen 02.06.09. Beløpet er bindende og tilbakebetales ikke dersom du senere avbestiller kurset. Ved evt. avlysing av workshopen, eller hvis det er fullt, tilbakebetales selvsagt alt. Gi også beskjed om din påmelding til rami.kafarov@gmail.com

Organisasjonsnr: 994029894


Rami Kafarov -
Rami Kafarov
Rami Kafarov -
Rami Kafarov
Eitan Hess-Ashkenazi -
Eitan Hess-Ashkenazi
Eitan Hess-Ashkenazi -
Eitan Hess-Ashkenazi
Rami Kafarov -
Rami Kafarov

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu