Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Nybegynnerkurs under midnattsola i vakre Lofoten

Unn deg en langhelg i Lofoten rett før St. Hans-aften. Nå kan du kombinere nybegynnerkurs med store naturopplevelser midt i Vestfjorden.
Inne på FOTOBRYGGA finnes alle fasiliteter til et hyggelig opphold: nydelig sjømat fra restauranten, hyggelige undervisingsrom, topp fotoverksted og gode senger.

Og vi setter sjelden grenser for hva du skal få ut av oppholdet. Bli igjen noen ekstra dager - for å ta deg en tur eller for å benytte fotoverkstedet. Eller ta med deg en du er glad i. Kanskje du vil kombinere kurset med litt fiske også.....

Nybegynnerkurset er for alle som ønsker å lære seg å ta mer enn knipsebilder. Vi vil konsentrere oss om hvordan få fram det man ønsker å fortelle i et fotografi. Det betyr at det vil bli lagt vekt på de helt enkle fotografiske prinsipper, komposisjon og fargelære. I tillegg vil deltagerne få presentert egne og andre fotografers prosjekter – i håp om at dette kan trigge lysten på å fotografere.

Deltagerne skal fotografere mest mulig i løpet av kurset. Hele tiden vil det bli gitt veiledning av kursleder. Her er vi ute etter bratt læringskurve! Bildene som taes underveis under kurset printes ut på vårt verksted. De beste resultatetene henges opp til en egen fotoutstilling på søndag ettermiddag.

Antall deltagere:
Det idelle er mellom 8 -14 stk. Det ideelle er å ha unge voksne og godt voksne sammen. Vi satser på en god blanding av lokale og tilreisende deltagere. Erfaringsmessig blir det aller artigst da!

Terje Nygaard - Vakre Skrova
Vakre Skrova
Terje Nygaard

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu