Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Nybegynnerkurs med naturopplevelse på kjøpet!

Unn deg en tur til Lofoten midt i perioden da høstfargene og lyset kan være på det aller beste. Fotograf Terje Nygaard underviser i de helt basale prinsippene i fotografering. Så må du selv prøve deg gang på gang. Det er det du lærer av!
Inne på FOTOBRYGGA finnes alle fasiliteter til et hyggelig opphold: nydelig sjømat fra restuaranten, hyggelig undervisingingsrom, topp fotoverksted og gode senger.

Vi setter sjelden grenser på hva du skal få ut av oppholdet. Ønsker du å være noen ekstra dager, ta med deg en god venn eller kombinerer turen med andre opplevelser, så gjør det!

Kurset er for alle som ønsker å lære seg å ta mer enn knipsebilder. Vi vil konsentrere oss om hvordan få fram det man ønsker å fortelle i et fotografi. Det betyr at det vil bli lagt vekt på de helt enkle fotografiske prinsipper, komposisjon og fargelære. I tillegg vil deltagerne få presentert prosjekter Terje selv og andre fotografer har gjort – i håp om at dette kan trigge lysten på å fotografere.

Ingen trenger avansert utstyr.

Bildene printes ut slik at vi kan ha en liten utstilling på søndag ettermiddag.

Antall deltagere: Det idelle er mellom 8-14 stk. Det ideelle er å ha unge voksne og godt voksne, lokale og tilreisende på kurset. Det har vi lykkes med hver gang hittil.

Pris 1500,- + eventuelt opphold og mat. Printing kommer i tillegg.

Se mer på www.fotobrygga.no
Terje Nygaard - Konfirmant i nord
Konfirmant i nord
Terje Nygaard

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu