Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Nybegynnerkurs med store naturpplevelser på kjøpet!

Vi tilbyr høstlys, høstfarger og høststemning i Lofoten i kombinasjon med nybegynnerkurs i fotografi. På en fotosenter i Lofoten har Terje Nygaard nå snart tre års erfaring med nybegynnerkurs for de som vil lære seg mer enn å knipse bilder!
Inne på FOTOBRYGGA finnes alle fasiliteter for et hyggelig opphold: nydelig sjømat fra restauranten, undervisningsrom med sjel i, topp fotoverksted og gode senger.

Vi setter sjelden begrensninger på hva du skal få ut av oppholdet. Bli igjen noen ekstra dager for å benytte vårt fotoverksted, ta med deg noen du er glad i eller kanskje du vil kombinere kurset med en fisketur eller fjelltur i Lofoten. Ta kontakt hvis du vil utvide mer!

Kurset er for alle som ønsker å lære seg å ta mer enn knipsebilder. Vi vil konsentrere oss om hvordan få fram det man ønsker å fortelle i et fotografi. Det betyr at det vil bli lagt vekt på de helt enkle fotografiske prinsipper, komposisjon og fargelære. I tillegg vil deltagerne få presentert prosjekter Terje selv og andre fotografer har gjort – i håp om at dette kan trigge lysten på å fotografere.

Ingen trenger avansert utstyr.

Bildene printes ut slik at vi kan ha en liten utstilling på søndag ettermiddag.

Antall deltagere: Det idelle er mellom 8-14 stk. Det ideelle er å ha unge voksne og godt voksne, lokale og tilreisende på kurset. Det har vi lykkes med hver gang hittil.

Pris: 1500,- + eventuell opphold og mat.

Se alt om nybegynnerkurset og mye med på www.fotobrygga.no
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu